Skip to content


Napi fos (21. rész)

Szerző: Slanger - 2009.08.20. 18:07

Bookmark and Share

 

Most akkor menő, vagy nem menő?

 
 
Mi a fenéért kell átengedni egy főváros közepét egy reklámrendezvénynek? A Red Bull Air Race marketingfogásnak kiváló, érdekelni viszont nagyon keveseket érdekel. Nem véletlen, hogy éppen arra az ünnepnapra van rászervezve, amikor egyébként is tele a Duna két partja az esti tűzijátékra érkezőkkel, bármikor máskor megrendezve, pláne az ilyenkor szokásos légiparádé támogatása nélkül a versenyzők csak nagyrészben üres tribünök előtt repkednének.
 
forrás: Bede Márton
 
 
Az a kijelentés, hogy nagyon keveseket érdekel, nem feltétlenül állja meg a helyét. Tavaly ugyanis, több mint egymillióan nézték meg a magyar futamot. Lehet azt is mondani, hogy szennyezik a környezetet, azért nem kell ez nekünk. Ja, minden bizonnyal az a 15 darab repülőgép akkora környezeti terhelést okoz Budapestnek, hogy ahhoz képest a városban pöfögő több ezer autó károsanyag kibocsátása eltörpül.
 
Évente egyszer rendezik meg a versenyt, nem lehetne pofázás nélkül kibírni? (Nem akarok személyeskedni, de a sorokat jegyző újságíró MENŐ?)
 
 
 

 


Címkék: napi fos

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr251325824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Czimi · http://xczimi-yvr.blogspot.com/ 2009.08.20. 18:32:38

Itt Vancouverben az elmúlt évben egyszer szerepelt Budapest, a tévében 5 percnél hosszabb ideig, ez pedig a Red Bull Air Race verseny közvetítése volt.
Anyázni emiatt: NEM MENŐ.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.08.20. 19:47:13

A Sziget, az F1, meg ez a RBR még talán megmutatja, hogy létezik egy olyan ország, aminek a neve Magyarország, a fővárosa Budapest. Bár gáz, hogy egy energiaital gyártó monstrumnak csinál óriási reklámot, közben a város, az ország nemigen gazdagszik.
Ki lehet bírni, persze, én mondjuk tutira elutaznék, ha ott laknék, mert nem érdekel, sosem néztem, a gyerek se tudna aludni.

Horizont 2009.08.20. 20:32:37

@Vorg a Halhatatlan Báró:
Annyi mindent lehetne különböző kifogásokkal beszüntetni!
Nem lehet minden esemény olyan, hogy abból gazdagodjon az ország!
A tűzijáték is pénzkidobás:)Drága, és csak pár percig gyönyörködhetünk!

anarcho78 2009.08.24. 13:24:50

eleve az elmebeteg tüzijáték is felesleges. minek ilyenekre pénzt kiadni? máshonnan nem hiányzik? a kenyeret és cirkuszt a népnek-ből már csak a cirkuszra van pénz?

süti beállítások módosítása