Skip to content


Oszkó kifizetné

Szerző: Nyünyőke - 2009.09.26. 15:53

Bookmark and Share

Az építkezés alatt már tudta, hogy így is, úgy is jogsértést követ el, de ő a kisebbik rosszat választotta.- nyilatkozta pénzügyminiszterünk a minap.

Minek alkotják akkor a törvényeket, rendeleteket, ha éppen a miniszterek nem tartják be? Oszkó Péter 2006-ban vásárolt egy telket a fővárosban, érvényes építési engedéllyel. Aztán az építkezés közben derült ki, hogy statikailag nem lehet úgy megépíteni, ahogy a tervben szerepel, hanem alá kell teljesen pincézni. Módosítani nem lehetett, mert időközben megváltozott a helyi építési szabályzat, és a most érvényben lévőt sem adták volna ki, nemhogy módosítják. Így Oszkó vagy lebontja a házát, vagy kénytelen büntetést fizetni. Én inkább kifizetem a bírságot!- mondta majdnem sírósan. Csak nehogy elkezdjem sajnálni!
 

Szerintetek mekkora büntetésre számíthat pénzügyminiszterünk? Ti mivel büntetnétek?

 

 

 


Címkék: oszkó

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr601408795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.09.26. 16:42:41

Természetesen a Fidesz röviden csak így reagált az esetre: "Mondjon le!"

Horizont 2009.09.26. 18:43:12

Bármilyen büntetést a mellényzsebéből előkap! Sokan módosítanak építési engedély nélkül. Az ő esetében az a szomorú, hogy azt gondoltam már egy "másik" generáció másképp gondolkozik, és esetleg eszébe jut, hogy egy miniszter ezt nem engedheti meg magának.Tévedtem.
Amúgy a háza nagyon csúnya (nem irigységből) olyan mint egy volt SZOT üdülő, azt meg elképzelni se tudom mit lehet csinálni ekkora házban!
Büntetésnek azt adnám, hogy talicskázzon a saját háza építkezésén, és ha kész a ház, minden héten egyszer takarítsa végig sk.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.09.26. 19:34:27

@Horizont: amikor megláttam az ominózus épületet, én is egyből arra gondoltam, hogy hogy a francba lehet ilyen ocsmány házat építeni. Úgy látszik a gazdagsággal nem feltétlenül jár együtt a jó ízlés.

lótumfaktum 2009.09.26. 22:00:46

bE FALAZNI A PINCÉBE!!!!
NEKI MINDENT-MÁSNAK COKI?
IJJJJJENNEK ÍZLÉSE ,HONNAN LENNE?ő EDDIG CSAK ÜLT AZ ÜVEGPALOTÁBAN ,S NÉZTE AZT A SOK KIS HANGYÁT, A HOGY HORDJÁK ÖSSZE AZ Ő VAGYONÁT.IGAZ VALAMI 150 MILILIÁRD RÁFIZETÉSE VAN AZ ÁLLAMNAK RÉSZBEN Ő MIATTA IS.DE HÁT NEM NAGY SZÁM AZ HA RÓLUK VAN SZÓ.
A HELYI RENDELET SZERINT BONTÁSNAK KELLENE TÖRTÉNNIE-.
NU,ÖNKORMÁNYZAT MILJEN TÖKÖSÖK VAGYUNK? VAGY A NAGYTESTVÉR MINDENT VISZ?

Veronikamama 2009.09.29. 08:15:42

Oszko rosszkó lett miniszter, mert ha nem az, akkor nem foglalkozna vele a média de még a kutya sem.

Veronikamama 2009.09.30. 15:17:40

Mellesleg tényleg randa az az épület, úgy néz ki mint egy kaszárnya.
Pénz van, izlés nincs.

süti beállítások módosítása