Skip to content


Hogyan ne fogadjunk el kenőpénzt?

Szerző: Droli - 2010.05.21. 14:32

Bookmark and Share

Kedves Wieszt János elvtárs!

Mély megdöbbenéssel olvastam a híreket, miszerint megbuktál 2 millió forint kenőpénzzel, és az utána következő szánalmas magyarázkodásodat is. Hát nem tanultál a többi elvtárstól, hogyan kell ezt csinálni? Okulásul összeszedtem a hibákat, amiket elkövettél:

1. Irodában nem veszünk át kenőpénzt! Az irodák sokszor be vannak kamerázva, hogy az őrök lássák, ha a fasiszta csőcselék, akinek elege van a korrupcióból, rádtöri az ajtót! De ez a kamera ugyanígy veheti a kenőpénz átadását is! Arról nem is beszélve, hogy mi van, ha a főnököd rádnyit, és feljelent kéri a részét ő is? Tessék a pénzt egy nem nyilvános helyen átvenni!

2. Külön megrovásban részesítem az elvtársat, hogy egy kis tasakban vette át a pénzt. A IX. pártkongresszusunk rögzítette, hogy a kenőpénz szállításának a módja a Nokiadoboz. Még jó, hogy le nem számoltad ott, az irodában!

3. Kenőpénz átadása után nem kezdünk el beszélgetni, hanem usgyi, el a helyszínről! Mert mi van, ha csapda az egész, és mindjárt lecsapnak a rendőrök? Az ügyet már úgyis megbeszéltétek hamarabb, és ha ezzel kapcsolatban további kérdése van az illetőnek, tegye fel később! Az pedig, ahogyan kiszámoltátok, hogy hogyan jön ki a kétmillió forint, külön seggberúgást érdemel.

4. Ha már megtörtént a baj: mit makogtál össze-vissza a sajtónak? Hogy nem emlékszel, meg nem tudod, aztán meg hogy lakást vásároltál? Jajj, elvtárs, nem megy ez neked! Azt kellett volna mondanod, hogy pl. lakást adtál el, és a vevő ide hozta az előleget, mert te annyira elfoglalt ember vagy, hogy agyondolgozod magad a hazádért (ez egy jópont lett volna a médiánál). Utána közlöd, hogy hétfőre előkeresed az adásvételit, és azt bemutatod egy sajtótájékoztatón! Addig meg van egy hétvégéd, hogy egy ismerős ügyvéddel összeeszkábáljatok egy visszadátumozott szerződést!

Szóval, elvtárs, szomorú vagyok. Nem értem, hogy hogyan kerülhettél ebbe a pozícióba, miközben IQ-d szemmel láthatóan nem éri el az egykor parlamenten lévő vöröscsillagét. Mindenesetre - ha találkozol vele, márpedig valószínű, hogy fogsz -, add át üdvözletemet Hagyó elvtársnak.

Üdvözlettel:

Droli elvtárs,

akinek nagyon sokat kell dolgoznia kétmillió forintért, mivel sajnos senki sem korrumpálja.


Címkék: mszp korrupció mutyi

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr332020791

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Wieszt-ügy: újabb megdöbbentő részletek - frissítve 2010.05.25. 10:38:17

Blogunk elsőként hozta nyilvánosságra, hogy a Qwerty Kft. lehet a Wieszt-ügy érintettje. A videón elhangzott összegek alapján egyértelműnek tűnt, hogy az adott évben kizárólag a Qwerty Kft. részére került értékesítésre az említett áron önkormányzati üz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2010.05.21. 18:22:19

@Droli:
Konkrétan kommentelsz magadnak? :D
Mind1, attól még ez jó volt! Érdemes volna korrumpálódnod, mert tetszik a magyarázat!
Nálad milyen előnyre lehet szert tenni boríték fejében?

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2010.05.22. 09:52:34

@Droli:
Hasznos az, ha egyedül vagy... De vedd észre, hogy meg akartalak kenni, csak még nem írtad meg, miért!

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.05.22. 11:45:23

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Emlékszel a néhai BKV-s szerződésre? Megbízási díj: X millió Ft, a feladatot később kitaláljuk :-)

miről van itt nagybasz0 2010.05.22. 11:53:59

@Droli: Sajnos ha nem fizetsz, akkor gyakorlatilag magadat kell kiszolgálnod! :)
www.youtube.com/watch?v=i6fxV0wYeU4

Jablaka 2010.05.24. 23:15:47

5. Elvtárs, egy korábban használt csellel másodjára nem szopattatod be öltönyös, beszélni szintén nem tudó munkatársadat. A fasiszta csőcselék nem viszolyognak ugyanazon eszközök többszöri alkalmazásától.

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.05.25. 01:01:23

Bocs, ide jövök dühöngeni.
A jó mocskos kurva annyukat az ilyen korrupt mihaszna senkiknek, komolyan, annak a szerencsétlen ügyvezetőnek előre kellett volna szólni a rendőrségnek, hogy figyeljenek mert nagy fogás lesz, és még a helyszínen elkapni a mocskos férget.
Szervezni kellene egy szimpátia-tüntetést a qwerty comp-os fószer mellett, meg aláírásgyűjtést az elnöki kegyelemhez, amennyiben elítélnék.
Egyáltalán világosítson fel valaki, hogy afrancba tudják megcsinálni, amit a megzsarolt ember leírt: folyamatosan APEH-hel, rendőrséggel zaklatják, betörik a kirakatát, fenyegetik, ekkora ember volt az a zsírparaszt w.j.? Bárcsak az ő családjával csinálná ezt valaki, mit szólna, ha vasárnapi ebéd közben hagyót bedobnák neki az ablakon, pont a kislányára vagy annak kutyájára? Hova lehet menni, ha így ellehetetlenítik az ember életét? Az Európai Bíróságra? Sólyomhoz? Magyar Gárdához? Ki a faszom az ebben a végsőkig elbaszott országban, aki a becsületes embereket megóvja a sok mihaszna IQlájt gennybödöntől? Mi a lófaszt lehet itt így csinálni? Úgy érzem, lassan már érdemes lenne könyörgőre fogni a szlovákoknál, hogy rohanják le ezt az elbaszott országot, és a vezetőinket hurcolják el szenet bányászni. Nagyon fel vagyok háborodva!

SiKom 2010.05.25. 17:37:25

@pszicho pete:
"A jó mocskos kurva annyukat az ilyen korrupt mihaszna senkiknek, komolyan, annak a szerencsétlen ügyvezetőnek előre kellett volna szólni a rendőrségnek, hogy figyeljenek mert nagy fogás lesz,"

He-he-he.
A rendőrség (a hírek szerint) az MSZP kezében volt, mert az MSZP kormányzott, hogyan szólt volna nekik?

süti beállítások módosítása