Skip to content


"Fejétől bűzlik a hal"

Szerző: Slanger - 2008.12.17. 18:30

Bookmark and Share

 

avagy OMMF-NNI 0:1

Nem tudom, de ez a Papp Istán nem tűnik egy minden hájjal megkent gazembernek. Sőt, inkább olyan ember látszatát kelti, mint aki kettőt sem tud szólni. Hát tudott.

Fordult a kocka. Eddig a munkavédelmi felügyelőség ellenőrzött, most őket ellenőrizték. A Nemzeti Nyomozó Iroda, a ma reggeli házkutatások alkalmával, őrizetbe vette az OMMF vezetőjét és annak egy kollégáját. A vád, hivatali visszaélés.

Létrehozták ugyanis ezt a listát, tudod amelyikre ha felkerül a céged, nem indulhatsz közbeszerzési pályázatokon. Ez amolyan halál lista féle lehet. Azok a cégek ugyanis akik felkerülnek, komoly állami megbízásoktól eshetnek el. A listára felkerülni eléggé könnyű. Kapsz egy munkavédelmi ellenőrzést, ami az esetek nagyrészében bírsággal végződik, és hopsz már rajta is vagy. Na ha a hír igaz, Pista bácsi és kollégája letudott szedni erről a listáról. Mindenki jól jár, vagyis járt volna, ha a balfékek nem buknak le. 

 Gondolom az ügy, csak most kezdődik.

 

 


Címkék: visszaélés

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr66828475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.12.19. 09:27:56

És miért is OMMF-NNI 1:0?

Nem fordítva?

süti beállítások módosítása