Skip to content


Hülye, hülyébb, leghülyébb...

Szerző: Slanger - 2008.12.18. 06:01

Bookmark and Share

... postás, rendőr, VASUTAS!

Elképesztő! Azt hiszem ez a jó szó arra, amit ez a szarevő társaság művel a Magyar állampolgárokkal. A válság hatására napról napra veszítik el emberek százai, ezrei a munkahelyüket. A vasutasok meg sztrájkolnak, ezzel megnehezítve egy fél ország életét. Aki kevesli a pénzét az keressen másik munkahelyet. Ja, hogy így kényelmesebb? Igaz, jobb az adófizetők pénzét herdálni, kibaszni olyanokkal akik vonattal járnak munkába, vonattal mennének karácsonykor a rokonaikhoz. Egyszerűbb olyan pénzeket követelni amihez semmi közötök, mint dolgozni. Rinyáltok itt, hogy a Máv Cargo eladásából kell nektek 250.000 HUF. Mire föl? Mert MÁV-osok voltatok mikor eladták? A faszomba, akkor vegyétek ki a részeteket abból a 2.000 milliárd forintos tőkeveszteségből is, amit 1993-2006 között sikerült összehozni.


Címkék: sztrájk

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr48829158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yda 2008.12.19. 15:49:48

Részemről is a kedves k.... anyukájuk,mivel általában világviszonylatban jól fizetettek és mégis kiszúrnak millió szegényebb,szerencsétlenebb
honfitársukkal és külföldiekkel.
Gaskó menjen Izraelbe követelőzni!!!

petya.bacsi 2008.12.21. 10:37:23

Az a gond, hogy a MÁV-nál nincs létszámleépítés, bár a válság előbb-utóbb csak begyűrűzik oda is, és akik ma büszkék arra, hogy beszólnak a dolgozó kollégáira, és büszkék arra, hogy nem csinálnak soha semmit, remélem pár hét, hónap múlva a helyi munkaügyi központ törzsvendége lesz.

Vicc az egész. Az egész Karácsonyt, Ezüstvasárnapot, Aranyvasárnapot sikerült elcseszniük ezeknek a szerencsétleneknek, családok százait, ezreit hozzák nehéz helyzetbe, az amúgy sem fényes helyzet mellé.

petya.bacsi 2008.12.21. 10:39:09

Mellesleg, ha nem tetszik a körülmény, nem tetszik a munka, a fizetés keressenek más munkát. Emberek ezrei teszik ugyanezt...

redriot77 2008.12.21. 11:10:12

Mi lenne, ha hétfőn reggel bemennék a kfthez ahol dolgozom, be a főnökhöz, és azt mondanám:
"Addig nem vagyok hajlandó dolgozni, ameddig nem adod ide a részem a múlt héten eladott céges furgonból!"

Kb. ennyi jogalapja van a vasutas bunkóknak is a 250k-hoz. Nebasszamámeg a zisten, más jogai vannak az alkalmazottaknak és mások a részvényeseknek.

És most jön ez a szarfaszú barom, és elbőgi magát a kamerába, hogy gyúúúsány a vasutasok ellen hangolja a közvéleményt, és ő most erre úgy reagál hogy karácsonykor is sztrájk lesz.

Könyörgöm, nem kell itt már hangolni semmit! Akinek nem zizi van az agya helyén, az sugárban hányja le a nyócátalánosos bunkó fejeteket!

Gaskót tüzes trónra, a cimboráit pedig kényszeríteni, hogy harapófogóval tépjenek a sülő húsból, és egyenek belőle. Szarházi banda.

Akkor vettem autót, amikor egyszer esett kb. 3 cm hó, és az Miskolc-Bp IC. egy órát állt lekapcsolt világítással/fűtéssel a sötét éjszakában a mezőn. Ha nem volt sztrájk, akkor sem tudtak normális szolgáltatást nyújtani. Kb. 4 éve a jegyrendelésnek normális telefonközpontja sem volt! Ha nem volt operátor, akkor ugyanúgy sima foglalt jelzés volt, mintha egy magánlakást hívtam volna.

süti beállítások módosítása