Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


Van ahol halál vár a buzikra

Szerző: Slanger - 2008.12.19. 19:10

Bookmark and Share

Tudtad, hogy vannak olyan országok ahol büntetik, az azonos neműek kapcsolatát? Pontosabban 77 ilyen ország van. Ezek közül is a legdurvábbak: Szudán, Jemen, Nigéria, Mauritánia, Irán, Szaud-Arábia, Egyesült Arab Emírségek. Itt ugyanis halálbüntetés vár azokra, akik nem az ellenkező neműeket szeretik. Nos, a melegek védelmében 66 ország írta alá azt a dokumentumot, amely ezen büntetések eltörlését szorgalmazza. A felhívást eljuttatták az ENSZ-hez is, melynek eredményeként, az ENSZ közgyűlésnek napirendre kell vennie a homoszexuálisok jogainak kérdését.

Mindenki mondjon amit akar, de alapjában véve nekem semmi bajom a melegekkel. Igaz kurvára nem örülnék neki, ha valamelyik bepróbálkozna nálam. Az igazsághoz mondjuk az is hozzá tartozik, hogy a lentebb látható melegektől, még a bepróbálkozást is elviselném.

 


Címkék: szex halál buzi

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr6832068

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: GayBears Blog 2008.12.29. 17:55:49

Állat melegek„...láttál már két fiúkutyát egymásra mászni, vagy hogy két lány ló állandóan együtt akarna maradni?? Nem. Mert nem erre van teremtve egy teremtmény sem. Jó lenne elgondolkodni ezen, és visszakeveredni oda, ahol lenned kell neked is, és…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2008.12.21. 19:21:25

Valahogy a ferfiak toleraljak a noi melegseget.
De ha ezen a videon ket meleg ferfi muvelne ugyan ezt, azonnal mindenki buzizasban torne ki.

Erdekes ugye?

Pedig a videon szinten ket buzi csokolodzik.

camparisoda 2008.12.22. 12:23:18

Úgy látom, téged érdekel ez a téma, mert több posztodban érinted.
Figyelmedbe ajánlom Szilágyi Gyula szociológus szórakoztatóan olvasmányos műveit, talán többet megtudsz és megértesz mások szexualitásáról, ezáltal a sajátodról is.
(Tiszántúli Emanuelle, Nagyvárosi Emanuelle, Júlia és Júlia, Melegfront, stb.)

Tarackos Sül (törölt) 2008.12.22. 12:35:21

Ez a leszbikus / férfibuzi megkülönböztetés tényleg így van, nálam is. Fenti hölgyemények akármikor, férfi meg soha. Hmmm, érdekes.
Osztódik a társadalom, már a melegek is két részre szakadnak? :D

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2008.12.26. 10:22:25

Barátaim, országos hírű toleranciám dacára minduntalan feltolul bennem egy kérdés, amire nemigen szoktak reagálni, azért leírom itt is.

Egy férfiak irányába vonzódó férfi az uszodában melyik öltözőben öltöz, és melyik zuhanyzóban zuhanyoz? Őszintén megmondom, hát legalábbis vegyes érzésekkel szappanoznám testemet úszás után, ha tudnám: a velem szemben álló férfi nem a nők megszerzésében vetélytárs hím, hanem valami más.

Aztán.

A leszboszi szerelem képi ábrázolása nagyon divatos dolog, internetszerte forognak képek, videók, amelyek kiválóan alkalmasak a férfivágyak felkorbácsolására, megunt partner vagy partnernélküliség esetén sokan megtekintésükkel remélnek problémáikra megoldást lelni. Nos, a valóság azért lehangolóbb. Én ismertem és ismerek egynemű női párokat, és bízvást mondhatom: az ő szerelmeskedéseik megtekintése nem aratna osztatlan tetszést a férfitársadalom azon tagjainak körében sem, akik egyébként nagyon szeretik nézni az effajta felvételeket. A tények rideg valósága visszaránt a földre, feleim.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2008.12.26. 10:32:06

"Egy férfiak irányába vonzódó férfi az uszodában melyik öltözőben öltöz, és melyik zuhanyzóban zuhanyoz? "

Elpet,
az hiszem ez egy költői kérdés

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2008.12.26. 10:57:05

Ja, költői kérdés, persze. Nem is ez a kérdés. Hanem az, hogy intoleráns vagyok-e, ha engem ez zavar? És most még csak nem is a szappanért lehajolok vagy leguggolok kérdéséről szólok. Hanem mondjuk a nézésről. Hogy a farkamat egy másik férfi ne nézze úgy, mint potenciálisan kívánatos szexuális objektumot. Nem követelem, hogy tiltsák ki őket, valószínűleg elviselném valahogy a dolgot, ha a tudtommal ilyen szituációba kerülnék, de zavarna. És ez azért számomra azt mutatja, hogy a dolog nem teljesen kerek.

süti beállítások módosítása