Skip to content


Egy cseppnyi emberség

Szerző: Slanger - 2008.12.20. 11:23

Bookmark and Share

Közeleg a karácsony a szeretet ünnepe. Ilyenkor talán kicsit jobban odafigyelünk szeretteinkre, embertársainkra. Sajnos azonban vannak olyan családok, melyekben ez az ünnep nem csak boldogságot, de egyben szomorúságot is jelent. Hiszen hazánkban több ezer olyan család él, ahol a gyermek valamilyen gyógyíthatatlan, vagy csak nagyon nehezen kezelhető betegségben szenved. Ezek a betegségek általában rendkívüli módon próbára teszik, mind az érzelmeket, mind pedig a kezelések költségei miatt a pénztárcát is.

Az egyik ismerősömtől hallottam arról a rendkívül nemes cselekedetről, amelyet a Csodalámpa alapítvány folytat, immár 5. éve. Az alapítvány honlapján a következő sorok fogadnak.

Üdvözöljük Óhajföldön!
A Csodalámpa Alapítvány célja, hogy kívánságok teljesítésével egy-egy életét fenyegető betegségben szenvedő kisgyerek élete legalább néhány órára vagy napra gondtalanabb legyen, hogy megtörjön a betegség szörnyű rutinja: több héten át tartó kórházi kezelés, néhány nap otthon, majd újra kórház...hosszú honapokon, éveken át. A jóakaratú és segítőkész emberekkel, valamint cégekkel közösen 2003. novembere óta teljesített kívánságok száma: 871

Úgy gondolom, hogy ez a cselekedet példamutatásul kell, hogy szolgáljon mindannyiunk számára. Segítsen Ön is!

A Csodalámpa Alapítvány honlapja: http://www.csodalampa.hu


Címkék: segítség emberség hellókarácsony csodalámpa

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr84832977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása