Skip to content


Téged vizsgáltak már?

Szerző: Slanger - 2008.12.27. 08:22

Bookmark and Share

 Na nem az orvos, hanem az APEH bácsi? Várjunk csak, leszögezném, hogy nem vagyok adószakértő, ezért ezt a posztot tök laikusként írom. Érdekel a téma, vagyis, hogy hogyan zajlik egy vagyonosodási vizsgálat. Az biztos, hogy nagyon belendültek az ellenőrök és semmi nem marad előttük titokban, vagy ha mégis sikerül eltitkolni, hogy honnan jönnek a milliók, hát a gatyát azért fel kell kötni.

 
A vizsgálat alá vont cégeket, magánszemélyeket az APEH elsősorban a saját adatai alapján választja ki, de a "Jóindulatú, irigy szomszédok, üzlettársak, sõt még rokonok is feljelentik egymást, ha másért nem, hát azért, hogy a másik tehene is dögöljön meg. Ha most nincs neki, majd akkor dögöljön meg, ha lesz!”
 
Ha nincsenek rendben a pénzügyek, az bizony szar ügy, mert ha megkezdődik a vizsgálat, már nem sokat tehetünk. Ilyenkor jönnek a próbálkozások, a kifogások.
 
Hogy kerek legyen a történet, az olvasó segítségét kérem. Szólj hozzá, és oszd meg velünk, hogy te mit mondanál, vagy mit mondtál a vagyonosodási vizsgálat alkalmával. Persze, ha már megtörtént az ellenőrzés, az eredményre is kíváncsiak vagyunk.

Címkék: apeh

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr58843458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása