Skip to content


A fém fejű srác

Szerző: Slanger - 2008.12.28. 12:52

Bookmark and Share

Nem eszem túl gyakran mekiben, mert jobb szeretem azt a kaját, amiben legalább nagyjából tudom, hogy mi van. A közelmúltban azonban betértem egy ilyen gyors kajáldába, mivel kocsival voltam a drive-ra mentem.

 
Gyerek ül a fülkében, valamivel éppen szöszmötöl. Természetesen fülében a fülhallgató, ami úgy üvölti a techno-t, mint az állat. A srác fejébe meg annyi piercing van beépítve, hogy nyugodtan le lehetne adni az ócskavas telepen, mint fémhulladék. Játszik azzal a hülye golyóval a nyelvében, a zománc meg csak úgy pattog a fogairól. Ez tuti be van állva, lehet hogy sok volt tegnap a cucc!? Rajta maradtál a pixin öcsi? Faszom! Nyomok egy gázfröccsöt, hátha észreveszi végre a bunkó, a házibuli közben, hogy ennék. Siker, nyílik az ablak, zene kikapcs. Felém néz, és majdnem szörnyet halok, olyan csúnya a képe az elkapart pattanásoktól. Kezd elmenni az étvágyam, de azért rendelek. Elmondom, hogy mit kérek, amit 3-szori visszakérdezés után tudomásul is vesz.
 
Aszti paszti, ezek nem tudnak normálisabb alkalmazottat kiültetni a vendégekhez? Az ilyen szarjankókat miért nem teszik valami olyan munkakörbe, ahol legalább nem csökkentik a forgalmat, és ahol nyugodtan tudnak afterozni?

Címkék: meki cuccos

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr78845053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása