Skip to content


Bűnügy

Szerző: Droli - 2009.01.22. 11:00

Bookmark and Share

Mindig is népszerűek voltak hazánkban a rendőrségi hírek, gondoljunk csak akár a Kék fény sikerére, vagy a lapok bűnügyi rovatainak olvasottságára. A bűnüldözéssel pedig szorosan összefügg a büntetőjog. Mostanában azonban mintha a feje tetejére állt volna a világ: például a betörő sérelmezi, hogy a biztonsági kamera rögzítette betörését, mert ez sérti a személyiségi jogait; szegény bácsi, aki pedig próbálta védeni a rablók ellen a kertjét, a vádlottak padjára került. Lássuk, hogyan lehetne bűnügyet csinálni egy sporteseményből!

Feljelentést tett az ukrán Barasjan Erdei Zsolt magyar világbajnok ökölvívó ellen. Állítása szerint a magyar boxoló január 12-én őt többször megütötte, s nyolc napon belül okozó sérüléseket okozott neki. A verekedésről videó- és hangfelvétel is készült, mely alátámasztja a feljelentést. A rendőrség garázdaság alapos gyanúja miatt megkezdte a nyomozást. A rendőrség szóvivője annyit tett hozzá az esethez, hogy a videófelvételen jól látható, ahogy Erdei brutális módon össze-vissza veri áldozatát, de további újságírói kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni. A magyar ökölvívó nem nyilatkozik. Amennyiben a vád bebizonyosodik, Erdei akár 3 év fegyházbüntetést is kaphat.


Címkék: bűnügy

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr26891912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztiv_info · http://sztiv.info 2009.01.22. 21:41:35

Az a felvétel nem az RTL Klubon ment Boxklub néven?:D Egyébként sportolónak visszaélni az erejével és tudásával etikkátlan, akár sporttárs, akár civil ellen teszi. Maradjanak csak a ringben.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.01.22. 23:07:02

S attól vajon megtehetné Barasjan a fenti feljelentést? Jogászok, vélemények?

Wlac (törölt) 2009.01.23. 13:55:10

Ezen már én is többször megbotránkoztam. Nem fogom fel, hogy lehet egy illetőt áldozatként bemutatni, amikor az lopni megy a másikhoz... szánalom sokszor ami itt van:S

süti beállítások módosítása