Skip to content


Blogketrec vs. Propeller

Szerző: Slanger - 2009.01.29. 10:51

Bookmark and Share

 

Nemrég kezdetem el blogot írni. Egyedül kezdtem, de szerencsére segítségemre érkezett két segítő, akik mondhatom, hogy jelenleg már a http://tudtad.blog.hu teljes értékű szerkesztőivé váltak. A bloggal nem titkolt célom volt, a magas látogatottság elérése. Az köztudott, hogy ez a cél, csak gyakori címlapon való szerepléssel érhető el.
 
Jelen pillanatban két olyan oldalról tudok, amelyek nagy látogatottságot tudnak generálni.
 
Az egyik az index, ahová úgy kerülhetsz ki, hogy ajánlod a posztodat a blogketrecbe. Ide vagy beválaszt a szerkesztő, vagy nem. Esetünkben inkább a második variáció gyakoribb. (Száz posztból kettő került ki a címlapra.) A beválasztás szubjektív, melyről többünknek is megvan a véleménye. Nézzünk egy szerintem tipikusnak mondhatót.
 
Kipakolják a szokott, bejáratott blogokat, ez oké, ők a "közeliek", mint tudjuk, láttukra hevesebben dobog az indexes szív, nincs is ezzel baj. A maradék helyet viszont mostanában egészen elképesztő mélyrepülésben szedegetik össze.
 
 
A másik lehetőség, ha vagy a blogger, vagy az olvasó, ajánlja a posztot a propellerre. Itt már sokkal objektívebb a címlapra kerülés elbírálása, ugyanis itt az olvasók döntése számít. Az oldal látogatottsága még közel sem akkora, mint az indexé, de véleményem szerint szép jövő előtt állnak.
 
Következtetésként levonható, hogy az általunk szerkesztett blog, az olvasóknak általában tetszik, mert a propelleren nagyon gyakran szerepelnek a posztok. A blogketrecben való szereplésről sajnos nem tudok nyilatkozni, hiszen ott ritka vendégek vagyunk.
 

Címkék: propeller blogketrec

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr73909918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.01.30. 14:57:51

Erről a blogos "rákfenéről" én is írtam pár sort, remélem, nem veszed rossz néven, ha belinkelem ide, tekintve, hogy szerintem egy oldalon (egyelőre szarul) evezünk:

agymosott.blog.hu/2009/01/12/lyukasora_5

Egyébként tetszik a blog, elteszem magamnak, és ha véglegesen okés lesz (ebben bízok), akkor blogajánlómba teszem, mert kell oda a "megmondóblog"!

További jó munkát!

Ventura Blvd 2009.01.30. 20:33:33

Szasz Öcsisajt

Mi is kezdő bloggerek vagyunk. Naná, hogy vágyjuk a nézettséget, de csak félszívvel. Címlapra úgy tűnik, vagy bulvárral, vagy politikával, vagy szexxel lehet felkerülni. Esetleg véletlenül. És hát fionoman szólva nem az a közönség jön be rá, akinek mi írunk. Az Indexen futó blogok, meg szerintem az Index rovatai, vagy a szerkesztők blogjai, persze, hogy naponta futnak.
De mi az a propeller?

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.01.31. 10:19:54

Ajánlhatok egy blogbejegyzést?

evenless.blog.hu/2009/01/31/title_70188

Biztos nagyon jó, mert kint van a szuperfeedben :-))))

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.01.31. 10:41:59

Droli, milyen gonosz vagy. Hiszen ez evenless.blog.hu/2009/01/31/title_70188
tökéletes. Azt hiszem, nekünk is hasonlóan színvonalasakat kellene írnunk.

süti beállítások módosítása