Skip to content


Téli álmot alszik a rendőrség?

Szerző: Slanger - 2009.02.15. 11:57

Bookmark and Share

 

Most hogy előkerült a veszprémi késelés harmadik gyanúsítottja is, ideje lenne tisztázni azokat, a rendőrség részéről elkövetett hibákat, melyek miatt a gyanúsítottak előkerítése közel két egy hétbe telt. Kit lehet ezért felelőssé tenni?
 
Mert valljuk be, az hogy egyáltalán fény derülhet a gyilkosság körülményeire, illetve hogy a rossz elnyeri – inkább azt mondom elnyerheti, hiszen Magyarországon vagyunk – méltó büntetését, nem a magyar rendőrségen múlt. Ha nincsenek az osztrák rendőrök, akkor már árkon, bokron túl van a két gyanúsított. Ivánt sem a rend őreinek köszönhetjük. Ha nem adja fel magát, még napokig, hetekig szarakodott volna a rendőrség, és végül lehet, hogy ez az ügy is a lezáratlan akták közé kerül.
 
Miért van az, hogy a gyanúsítottak ellen későn adták ki a körözést? Miért van az, hogy SZ. Iván kézre kerítésére, csak a késelés után két nappal ajánlottak fel nyomravezetői díjat? Miért van az, hogy az enyingi „maffiát” még nem számolták fel, miközben a rendőrség tud a létezéséről?
 
Miért, miért, miért?
 

Rengeteg a kérdés, csak válaszok nincsenek.

 


Címkék: rendőrség

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr68944069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.15. 12:35:51

A rendőrség állapotát már sok helyen elemezték az utóbbi napokban. Úgy tűnik, jelenleg a közlekedésrendészet működik egyedül. Meg gondolom az állomány felét kitevő irodai alkalmazottak is intézik az aktákat. És mind várják, hogy fiatalon elmehessenek nyugdíjba. Hogy több nyugdíjas rendőr legyen mint aktív. Aktív?

., (törölt) 2009.02.15. 12:56:43

Hű de szerencsétlen vagy. Milyen két hétről beszélsz? Ma egy hete történt. Ausztriában még aznap lekapcsolták a másik kettőt. Öcsisajt!

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.02.15. 13:12:10

@Jichak Kolompár: Igaz, Ausztriában tényleg lekapcsolták a másik kettőt. A magyar rendőrök, ugye?

., (törölt) 2009.02.15. 17:30:27

Nem. A magyar zsaruk adták le a drótot a sógoréknak.1 napon belül. Ugyanis a beépítet samesz nem léphet, mert elárulja magát. Megjegyzem a harmadik cigónál sem telt el egy hét sem. Nyilván tele lett a gatyája, hogy ha valakik felismerik, esetleg már nem kerül sittre soha.

süti beállítások módosítása