Skip to content


Állelúja, megszületett

Szerző: Slanger - 2009.02.17. 15:30

Bookmark and Share

 

9 hónapon át még aludni sem tudtunk, úgy izgultunk, és vártunk és vártunk és vártunk. De most egy ország lélegezhet fel, mert igen, megszületett. Hajdú Noémi meglátta a napvilágot.
 
Egészséges, mindene megvan. Két kéz, két láb, egy fej, tehát szép.
 
A rendkívül szimpatikus Hajdú Péter és a hihetetlen intelligenciahányadossal bíró Kata szülők lettek. A terhesség 9 hónapja alatt, minden megtörtént e remek emberekkel, a magyar celebvilág eme két csodálatos példányával. A vesemedence gyulladással, influenzával és zaklatókkal küzdő Kata győzött.
 
A jövő évtől, a kisded születésnapja piros betűs ünnepként kell, hogy szerepeljen majd a naptárakban. Az pedig, hogy ez a nap munkaszüneti nap legyen, magától értetődik. Boldogok vagyunk. Gratulálunk a szülőknek a gyermekhez.
 
A gyermeknek pedig a szülőkhöz?!

 

 


Címkék: celeb

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr35947054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása