Skip to content


Levél a Kis- és Középvállalkozóknak

Szerző: Slanger - 2009.02.19. 06:37

Bookmark and Share

 

Mi is megkaptuk Bajnai Gordon gazdasági miniszter levét, a válságkezelésre vonatkozóan. Első olvasatra, elég jó lehetőségeket kínál a kormány a KKV-k számára, a válság okozta problémák enyhítésére. Azonban van a levél első részében egy mondat, amely kérdéseket vet fel bennem.
 
Az ön vállalkozása egyike annak a sok tízezer hazai cégnek, amelyek együttesen a munkavállalók több mint hetven százalékát foglalkoztatják az országban.
 

Ha a KKV-k foglalkoztatják a munkavállalók több, mint 70 százalékát, akkor miért van az, hogy a kormány, jellemzően a multi cégeket támogatja? A multi pedig ezt ki is használja, hiszen ott telepszik le, ahol részesül különböző adókedvezményekben és egyéb vissza nem térítendő támogatásokban. Értem én, hogy szükség van a multikra, de ők amilyen könnyen ide jönnek, olyan könnyen el is mennek az országból. Lásd a gazdasági válság hatását. Ellenben a hazai vállalkozások maradnak, mert ugyan hová is mennének? Nem kellene őket kicsit jobban megbecsülni?

 

 


Címkék: multi támogatás

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr28951434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása