Skip to content


Ne bohóckodj feri!

Szerző: Slanger - 2009.02.28. 17:13

Bookmark and Share

Megjelent ma egy riport a népszabadságban, melyben Gyurcsány ismét próbálja lejáratni a fideszt, na meg persze a patást.

 
Azt már tudom egy ideje, hogy gyurcsány nem fut százon, de hogy totál készen van, azt nem gondoltam. Mert azt mondja, hogy
 
„A Fideszt 2002 óta változatlanul 2,5 millió ember támogatja, a választók nagyjából 30 százaléka. Jöhet eső, lehet hó, sem kevesebben, sem többen. Nincs több támogatójuk.”
 
Ezek szerint ez a pojáca azt hiszi, hogy a következő választásokat is a komcsik nyerik?
 
Megáll az ember esze. Ez már pszichiátriai eset. Azt hiszem nem ártana megvizsgáltatnia magát egy pszichiáterrel. Javaslom a mi „kócos asszonyunkat”, ha jól tudom ő képzett terapeuta.
 

Végezetül, javaslom a következő közvélemény-kutatási eredményeket ferkó figyelmébe, hátha a jövőben nem hord össze ennyi ökörséget. 

 

 

 

 


Címkék: gyurcsány bohóc

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr92971847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.03.01. 14:30:15

A probléma az, hogy a legutolsó oszlopot az MSZP 13 százalékához kell hozzáadni (meg talán az a 3% is benne van, amely majd 2010-ben bejuttatja a Jobbikot a parlamentbe. De nagyon valószínű, hogy a nagy része inkább szoci.)

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.03.01. 14:37:48

@Gery Greyhound >: nem tudom elhinni, hogy az a 22% az MSZP-hez fog csatlakozni. Hiszen mire a választásokra kerül a sor, addigra az MSZP csődbe dönti az országot. Már most is a szélén egyensúlyozunk.

süti beállítások módosítása