Skip to content


Napilap, minek?

Szerző: Nyünyőke - 2009.03.08. 11:24

Bookmark and Share

 

Ki sem kell nyitni a reggeli napilapot, anélkül is tudom mi lesz benne!
 
Rablások, cigány-leszámolások, cigányok által elkövetett rablás, esetleg gyilkosság, tanárok szexuális kalandjai, kiskorúak erőszakos cselekedetei, azonnali életmentő műtéthez való támogatás kérése, természeti katasztrófák minden válfaja.
 
Aztán szerepelnek politikusaink, akik tanúbizonyosságot tesznek takarékoskodásból.
 
Nem szabad elfelejteni celebjeinket sem, mert ugye nélkülük nem lehet az újságokat eladni! Biztos megjelenik, hogy szakított az álompár, kéthetes külföldi útjáról tért haza valaki, örökbefogadás (mert az divatos!), gyerekszülés.
 
Minden nap ugyanaz, csak a szereplők változnak. Bár, azok sem mindig!
 

Szeretném, ha egyszer (egyetlen egyszer) csak jó hír lenne az újságban, és attól jól indulna a napom is!

 


Címkék: sajtó közélet napilap

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr24988939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Strigi (törölt) 2009.03.08. 19:58:37

Miért lenne? Az nem üzlet.

A Futrinka utca lakója (törölt) 2009.03.08. 22:28:52

Ezért szoktam le a híradónézésről.
Légikatasztrófa, gázrobbanás, ellenkező Fidesz, inkompetens kúrmány, cigányrablás, késelések, ázsiai földrengés, aztán az időjárásjelentés: egész héten esni fog.
Normális ember nem szán erre fél órát naponta, esetleg többször felet. A neten keresel néhány megbízható(nak) tűnő hírforrást, aztán ha éhséged van, rájuk nézel.
Vagy szarsz az egészre, és élsz tudatlanul-boldogan. (azt senki se próbálja elmesélni nekem, hogy attól, mert hallasz az indonéziai repülőbalesetről, műveltebb/sokoldalúbb/boldogabb vagy)

süti beállítások módosítása