Skip to content


Megaminiszterelnök kerestetik!

Szerző: Droli - 2009.03.26. 13:31

Bookmark and Share

Megnézem a "nagy hazai hírportálok" címlapját: X nem vállalja, Y vállalja, de azt kéri, hogy O is támogassa, Z vállalná, de senki nem kérte még fel, ZS pedig... ugye ismerős?

Nem kattintok rá. Nem érdekel. Megint el vagyunk tévedve, de nagyon. Tessék megmondani: most egy arcot keresünk egy programhoz, vagy egy programot várunk egy arctól?

Utóbbit eleve elvetném: 5 napja mondott le (?) Gyurcsány, 5 nap alatt komoly, átgondolt, hatástanulmányokkal alátámasztott programot nem lehet letenni az asztalra (lehet dobálózni számokkal, mint pl. én tettem a Droli csomag című írásomban, de az attól nem kormányprogram).

Akkor meg egy arcot keresünk egy már meglévő programhoz? Olyat, aki szimpatikus, okosan tud nézni, s az emberek legalább két hónapig hitelesnek fogadják el?

Javaslom, csináljunk egy tv műsort: Megaminiszterelnök kerestetik. A jelölteknek különböző versenyszámokban kellene megmérettetni magukat, s minden forduló végén a nép kiszavaz egyet. Aki a végén marad, az lesz a miniszterelnök.

Semmivel sem lenne nagyobb bohóckodás, mint ami most folyik.


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr721026886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.26. 15:48:21

erre mondján nálunk, hogy üres kamrának bolond a gazdasszonya

süti beállítások módosítása