Skip to content


Sündörgés

Szerző: Slanger - 2009.04.11. 17:42

Bookmark and Share

Jó egy hónappal ezelőtt, még ha meghallottuk azt a szót, hogy sün, mindenki arra a helyes kis állatra gondolt, amely az erdőben lakik, és rovarokkal táplálkozik. Azóta azonban volt egy nemzeti ünnep (nevezetesen március 15.), és a sün szó új jelentést kapott.

Azóta már van sün csengőhang, meg sünös honlapok, sőt már sün cuccokat is lehet kapni. De talán legnagyobb örömünkre, a sünszimulátor szolgál.

 

 

Biztos sokan vannak akiknek tetszik ez az új, magyar sün faj, de én valahogy jobban csípem azt a helyes kis állatot, amely az erdőben lakik, és rovarokkal táplálkozik.

 

Nektek bejön ez a SÜN mizéria?

 

 


Címkék: sün

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr161059707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daniferi 2009.04.11. 19:42:56

Az egészben az a legnagyobb vicc, hogy én a sünszimulátort előbb szerettem meg, minthogy megtudtam volna, mi is indította ezt el :) Viszont így, hogy tudom, már nem olyan jó :(

süti beállítások módosítása