Skip to content


Ma megint vonatoztam (erőteljes énblog)

Szerző: Slanger - 2009.04.23. 19:21

Bookmark and Share

Komolyan mondom, a vonaton mindig történik valami. Ha sokat járnék vonattal, tuti írnék róla blogot.

 
Már vagy fél órája zakatoltunk, mikor Bicskén felszállt a vonatra egy kisebb roma különítmény, amolyan háromgenerációs család. 60 körüli nagymama, (aki zárójelben jegyzem meg, olyan csúnya volt, hogy alig mertem ránézni) a hátán egy bazi nagy lazsnakkal, a lánya (aki mint később kiderült köznapi nyelven kurva), valamint egy 4 éves körüli kisfiú és talán egy évvel idősebb lányka. Az tűnt fel, hogy mindkét gyerek tetőtől talpig csupa szutyok, valamint tele volt az arcuk sebekkel. A kislánynak még cipője sem volt, csakúgy mezítláb közlekedett. Minden bizonnyal nincs pénz cipőre. Igaz, hogy a nagyi piros multit szívott, de gondolom, nem egy kasszán van az unokáival.
 
A kislány egyébként nagyon helyes, olyan kis aranyos. A fiú nem volt szimpatikus, lehet hogy azért mert a hülye motrával kétszer is ráment a lábamra (a vonaton). Közben anya és a nagyi hangosan bazseváltak.
 
Margóra: Az nem fért soha a fejembe, hogy mi a francért nem tudnak a cigányok csendben vigadni. Az, hogy miért nem tudják két kurva percre befogni a szájukat, és leülni a valagukra.
 

A lány azt mesélte az anyjának, hogy mennyit sikerült előző este össze korcsolyáznia. A beszélgetés jó része cigányul zajlott, így én (ellentétben a gyerekekkel) nem értettem mindent. Bár bevallom, a szaftos részletek nem is igazán érdekeltek.

Na és felmerülhet a kérdés, hogy mi ebben a posztban a slusszpoén. Hát kérem, az nincs.  Egy tanulság talán mégis akad. Ha egy magyar családnál lennének ilyen állapotban a gyerekek, biztos hogy elvenné őket a gyámhivatal. A romáktól miért nem?

 

 


Címkék: énblog

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr971082578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása