Skip to content


MSZP választmányi-adjunk esélyt a romáknak!

Szerző: Droli - 2009.04.26. 09:05

Bookmark and Share

Ez a program nagymértékben segít majd roma polgártársainknak is. Magyarországnak magába kell integrálnia a cigányságot, mert az ország fejlődése e nélkül nem fenntartható. Aki ezt nem látja be a szívével, lássa be a fejével.

Mondta mindezt Bajnai az MSZP választmányának szombati ülésen. Ő így gondolja, s én azt mondom, hogy nincs ezzel semmi baj; ha valamelyik politikai párt úgy gondolja, hogy kiáll a romák felemelkedéséért, akkor hajrá, tegyék, mert ez így már tényleg nem mehet tovább. Nekem nem ezzel van a bajom.

A feladat: számoljátok meg, hány romát láttok a következő képen, mely ezen a választmányi gyűlésen készült! Sajnos csak ilyen fotóm van,de a célnak ez is megfelel. Vajon az MSZP Választmánya is "magába fogja integrálni" a cigányságot, vagy csak beszél róla?

 


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr141086516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.04.26. 16:58:23

Remek fotó a valódira hajaz! Azért roppant reménykedem, hogy Bajnai nem kvázi arra apellál, hogy a cigányság jelenlegi mentalitásával, illetve helytelenül támogatoott szemléletével kell mindezt megtenni. Mert a szív rendben van, na de ép fejjel a többit is hmm...

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.04.26. 17:03:22

Bocs. valami még, ugye nem illúzionista senki, csak úgy csettinteni és már az abszolút nem akarás mellett, be is van integrálva. Az emberi naivitás néha határtalan tud lenni!

Nyünyőke 2009.04.27. 18:05:22

Ehhez azért az is kell, hogy a cigányság érezze, hogy be akarják őket integrálni! Mert ugye nem erőszak a disznótor!
Sok esély mégsincs erre! Sajnos!

süti beállítások módosítása