Skip to content


Jól látható helyre, a fül környékére

Szerző: Nyünyőke - 2009.04.27. 18:51

Bookmark and Share

A minap megkaptam a Szemétszállító cég 2009. évre érvényes matricáját, melyet a kukára kell ragasztani. Ebben még nem is lenne semmi érdekes dolog.

Néhány éve az egyik szomszédom teljes letargiában hívott fel, hogy kapott egy levelet, amit nem tudott elolvasni az apró betűk miatt. A borítékban a levél mellett talált egy színes papírt, aminek a hátoldalán az állt, hogy ragassza jól látható, tiszta, száraz felületre, a fül környékére a védőréteg eltávolítása után. Kétségbe volt esve, hogy akkor most hogyan használja a már meglévő tapaszokat? Szegény 80 éves néni nem tudta, hogy miért küldtek neki ilyen matricát. Azt hitte, hogy az orvosa postán küldte el a szükséges szívtapaszokat. Csak miután felvilágosítottam, akkor nyugodott meg, hogy ez semmiféle befolyással nincs a szívére, csak a szeméttárolóra kell ráragasztani.

 

Azóta a családban, ha megérkezik az éves matrica, mosolyogva gondolunk az aranyos történetre.

 

 


Címkék: vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr311089899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évikati 2009.04.27. 22:01:54

Nagyon aranyos kis történek. Ilyeneket csak az élet produkál:-)
Nekem is van egy, de más témában. Csak az idős néni hasonló.

Nyünyőke 2009.04.28. 17:21:51

Hát, igen az idősek sokszor érdekes dolgokat produkálnak! Na, meg persze az élet is!
Évikati! Mi a Te történeted? Oszd meg azt is velünk!

süti beállítások módosítása