Skip to content


Vasutassztrájk percről-percre

Szerző: Slanger - 2009.05.09. 07:21

Bookmark and Share

Aki azt meri állítani, hogy a vasutasoknak nincs humorérzéke, az hazudik. A továbbiakban részleteket közlünk a vdszsz honlapján olvasható „Szrájk percről-percre” című írásból.

 
Sajnos, Magyarországon munkát beszüntetni manapság legalább olyan cselekedetnek minősül, mint Lendvai Ildikóval kapcsolatos szexuális fantáziákat dédelgetni: nem menő.
 
Bár a sztrájkőrség létező magyar szó, használata esetén mégis úgy érezzük, mintha épp most készülnénk felpróbálni a gardróbból Kádár János évekkel ezelőtt eltűnt felsőtestét.
 
„Miután Isten megalkotta a csörgőkígyót, a varangyot és a vámpírt, valami nagyon undorító anyag maradt hátra, ebből teremtette meg a sztrájktörőt. A sztrájktörő egy vízagyú, két lábon járó állat a dugóhúzó lelki gazdagságával megáldva, akinek gerince a zselé és a ragasztó egyfajta kombinációjából lett.”
 
A Forma-1-es pilóták soraiban tavaly már minimum akkora volt a megosztottság, amihez foghatót jelenleg csak a magyar szakszervezeti mozgalom képes produkálni.
 
Az, hogy balfékek a világon minden szakszervezetnél vannak, olyan biztosra vehető, mint az, hogy a hirosimai atomtámadást is vadul fotózták a mai japán turisták ősei, mielőtt még elolvadtak volna a kezükben tartott fényképezőgéppel együtt.
 
A MÁV vezetése a VDSzSz előtt furcsamód még nem hallott a gördülősztrájkról, legalábbis, a napokban ezt nyilatkozta az egyik potens személy. Aztán megismerték, és nem tetszett nekik. De vajon mennyi az esélye, hogy hallottak a szexsztrájkról? Mert, ilyen is van. Csak az még sokkal rosszabb.
 
A brit bányászok 1985-ös sztrájkja előtt nehéz lett volna elképzelni egy Dél-Walesben szaladgáló mikrobuszt, oldalán a következő felirattal: „Ezt a járművet a Meleg nők és férfiak bányászokat segítő csoportja adományozta.”
 
Ha eleged van a sztrájktörőkből, csak kattints az alábbi linkre, hogy meghallgasd ezt a kedves dallamú népdalt:
 
 
"A Gázai Övezetben kialakult helyzet miatt a Mozdonyvezetők Szakszervezete úgy határozott, hogy kifejezi szolidaritását a palesztin emberekkel. Ennek jegyében a szerelvény két perccel tovább várakozik az állomáson.
 
Egy göteborgi iskolában négyszáz tanuló már egy hete megállás nélkül sztrájkol, mivel feldühödött szüleiket arról értesítették, hogy a tanári állomány felét el kell bocsátani a gazdasági válságra és a csökkenő gyerekszámra való tekintettel.

 

Az idézett részletek elég viccesek, kár, hogy több millió magyarnak a tegnapi nap nem volt az. Köszönjük Gaskó Úr!

 


Címkék: sztrájk

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr551110994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása