Skip to content


Elképzelt riport, újratöltve!

Szerző: Slanger - 2009.06.14. 17:46

Bookmark and Share

Kicsit vissza szeretnék csatolni az EP választásokhoz. Mert az nagyon jó, hogy 22 ember kijutott Brüsszelbe, de azt hogy mit fognak majd ott csinálni, senki sem tudja igazán. Ámbár azt sem tudjuk, hogy akik eddig kint voltak, milyen módon segítették hazánkat az Európai Parlamentben. Talán az a legpraktikusabb, ha magukat a kiutazó politikusokat kérdezzük meg arról, hogy milyen világmegváltó terveket szövögetnek, Brüsszellel és az EP-vel kapcsolatban.

 
Kezdjük is az MSZP üdvöskéjével, Göncz Kingával.
 
- Kedves Kinga, árulja el a tudtad.blog.hu olvasóinak, hogy milyen világmegváltó tervekkel utazik ki Brüsszelbe. Hogy tervezi, mivel fognak telni napjai?
 
- Úgy döntöttem, hogy kiutazásomat követően elindítok egy szépségápolási tanfolyamot a képviselő társaknak, hogy mindannyian olyan szépek és kívánatosak legyenek, mint én.
 
- Á, értem.
 
Természetesen a nagy rivális FIDESZ-t is megkérdeztük. Pontosabban Áder Jánost.
 
- Kedves János, árulja el a tudtad.blog.hu olvasóinak, hogy milyen világmegváltó tervekkel utazik ki Brüsszelbe. Hogy tervezi, mivel fognak telni napjai?
 
- Bizonyára Önök is hallották azt az információt, hogy nem beszélek angolul. Ennek okán a Brüsszelbe költözésemet követően, beiratkozok egy egyéves intenzív angol nyelvtanfolyamra, így az országunk érdekeivel csak a második évtől tudok majd foglalkozni.
 
- Feltételezem, hogy a tanfolyamot állami pénzből kívánja elvégezni!?
 
- Természetesen.
 
Csak hogy sértődés ne legyen, megkérdezzük Morvai asszonyt is, a JOBBIK képviseletében.
 
- Kedves Morvai asszony, árulja el a tudtad.blog.hu olvasóinak, hogy milyen világmegváltó tervekkel utazik ki Brüsszelbe. Hogy tervezi, mivel fognak telni napjai?
 
- Kiutazásomat követően Vona úrral ellátogatunk Birkenauba egy tanulmányút keretében, majd szépen felszámoljuk a trianoni határokat, ezzel létrehozva újra a nagy Magyarországot!
 
- Ahogy látom elég nagy terveket szövöget, véghez is tudja mindezt vinni?
 
- Mérget vehet rá!
 
- Köszönöm, inkább nem!
 
A végére hagytam ugyan, de akár kezdhettem volna vele is. Ki másról lenne szó, mint az MDF-es Lajosról.
 
- Kedves Lajos, árulja el a tudtad.blog.hu olvasóinak, hogy milyen világmegváltó tervekkel utazik ki Brüsszelbe. Hogy tervezi, mivel fognak telni napjai?
 
- A Magyar nép kulturális értékeinek megőrzését tűztem ki célomul.
 
- Megkérdezhetem, hogy ez milyen formában fog megnyilvánulni, az Ön részéről?
 
- Kiutazásomat követően, heti egy alkalommal oktatást fogok tartani a brüsszeli egyetemen, a híres Bokros-féle bajuszpödrésről.
 
Remélem, hogy nem a fenti teendők elvégzéséért fogunk a címlapokon találkozni azokkal az emberekkel, akiket mi küldtünk ki Brüsszelbe, abban bízva, hogy a magyar nép érdekeit képviselve, kicsit jobbá teszik ezt az országot.

 

 

 


Címkék: ep választás

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr301184615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.06.14. 20:31:28

Ötletes, speciel én keményebben fogalmaznék. Nem biztos, hogy jó lenne.

süti beállítások módosítása