Skip to content


Kóka és Fodor levelezése

Szerző: Droli - 2009.07.14. 08:53

Bookmark and Share

Mint tudjuk, Kóka János és Fodor Gábor között a viszony nem éppen rózsás: a vasárnapi elnökválasztás előtt például Fodor azzal vádolta Kókát, hogy szétveri a pártot, Kóka pedig azt nyilatkozta, hogy Fodornak már tavaly ősszel le kellett volna mondania. Vajon hogyan beszélnek egymással? A Tudtad blogja megszerzett egy levélváltást a két főember között. A csúnya szavakat kipontoztuk, hogy ne kelljen a 18-as karikát kitenni. Szóval a levelek:

 

From: Fodor Gábor

To: Kóka János

Subject: Szétverem a fejed, te …!

 

Idefigyelj te ….!

 

Kikérem magamnak, hogy …. a pártot, és …. engem! Menj a … azzal a szöveggel hogy ….! …....... ….. …...! Nem …. ….. miért! …. …... …..... …......... …........... megmondta Horn! …. … a Gyurcsány ….. de közben …... …..... …...... fejedet, te ….....! Vasárnap majd meglátod, hogy …... …....... …. Attilát! S ha még egyszer ilyen …... …... …..... ….. …....... az Inforádiónak, akkor …. ….... …. ….. ….. ….....! …... …. …....!

 

Üdvözlettel:

 

Fodor Gábor

pártelnök

 

 

From: Kóka János

To: Fodor Gábor

Subject: Re: Szétverem a fejed, te ….!

 

A …. …. ….. … hogy ilyeneket írkálsz nekem azon a ….. gépeden! Sosem értettem, hogyan … …. … … párt elnöke. Tuti, valakit jól … … … …, mondta Feri is! …. … …... …... ….. ! Hogy kinek mit nyilatkozok, azt meg ne te …. …. … .. …. ….. te ….! Vasárnap … …. ….. …. mint a libát! Menj a …. te …. …. … azzal a …. …. …. fejeddel! … …. …. az Orbán Viktornak!

 

Üdvözlettel:

 

Kóka János

frakcióvezető

 


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr701242267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anarcho78 2009.07.14. 12:35:13

sziasztok!

jó az új skin (vagy hogy hívják:))

süti beállítások módosítása