Skip to content


Rövidhírek

Szerző: Droli - 2009.07.22. 08:09

Bookmark and Share

A Tudtad (ál)hírügynökség rövid híreit olvashatjátok:

 

  • Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes a rendőrség helyzetéről beszélt a rendHagyó ülésen. Hagyó kifejtette, hogy a rendőrség jelentős erősítésre szorul, ezért a főváros a BRFK számára közbeszerzési eljárás keretében vásárolt 5 darab 20.000 Ft-os kondigépet 400.000 Ft-ért. Az ülés végén megtapsolták Lendvai Ildikó fenekét.

 

  • Kóka János vidéki körútja során meglátogatta az összes SZDSZ szavazót. A négytagú család megköszönte Kóka János érdeklődését, valamint hogy felköszöntötte Strabag Imre családfőt.

     

  • Az újfasiszta fideszes eszmék igazolását látta Szili Katalin abban, hogy a Fidesz következő ülésén előadják a Lúdas Matyi című színdarabot. Arra az újságíró felvetésre, hogy a Fidesz ezzel Bajnai és a libák kapcsolatára kíván utálni, Szili azt válaszolta: kacsa!

 

  • Szíjjártó Péter (Fidesz) nem ért egyet az MSZP azon nyilatkozatával, melyben nem értenek azzal egyet, hogy a Fidesz nem ért egyet az MSZP egyet nem értésével. Továbbá kifejtette, hogy egyet nem értése nem abból ered, hogy ő sosem ért egyet az MSZP-vel, de kijelentette, nem tud egyetérteni olyan politikával, melyben az MSZP sem ért egyet azzal, amivel ő már előzőleg sem értett egyet.

     

  • Morvai Krisztina és Vona Gábor a romák helyzetének javításáért szólalt fel az EP legutóbbi ülésen. Itt kifejtették, hogy a romák helyzetét úgy lehetne nyugat-európai színvonalra hozni, ha kiköltöztetnék őket Nyugat Európába. A nyugati politikusok megdöbbentőnek nevezték az ötletet.

 

  • Kultúra: a balettintézet júliusi előadásán több neves fellépő is szerepelni fog, például Gyurcsány Ferenc eltáncolja a hattyú halálát.

     

  • Közben Szíjjártó Péter közleményt juttatott el a szerkesztőségünkhöz: nem ért egyet azzal, hogy az MSZP nem ért egyet a Fidesz azon egyet nem értésével, mely szerint Dávid Ibolya szép.

     

  • Sport: A magyar labdarúgó válogatott szenzációs, 1-1-es döntetlent ért el a szomáliai kövérek válogatottja ellen. A rendkívül jó eredményt elősegítette, hogy a játékvezető a huszadik percben kiállította a szomáliai csapat egyetlen játékosát, miután az kézzel a saját hálójába ütötte a labdát.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr511257463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.22. 14:32:54

Ööööö, miért ilyenek a postok? Mármint formailag?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.22. 14:41:40

Már minden oké, visszaszívtam. Bocs.

Az első a legjobb! :)

süti beállítások módosítása