Skip to content


Magyarország legnagyobb problémája, az orvhalászat

Szerző: Slanger - 2009.07.23. 13:48

Bookmark and Share

Kemény kezű tökös banda ez a mi kormánypártunk. Orosz Sándor ugyanis a minap azt nyilatkozta, hogy minden orvhalászt állatkínzásért kellene felelősségre vonni, nem pedig lopásért. Teljesen egyet értek azzal, hogy a rapsicokat meg kell büntetni, de azért nem kellene túlzásba esni.

 
A szocialisták még szigorúbb szabályozást szeretnének az orvhalászokkal és -vadászokkal szemben. Úgy vélik ugyanis, csak így lehetne végre rendet teremteni a vizek partján.
 
 
Én meg úgy vélem, hogy a szocialistáknak nem a vizek partján kellene legelőször rendet tenni, hiszen nem feltétlenül a rapsicok okozzák a legnagyobb kárt ennek az országnak. Legalábbis én azt hiszem.
 
 

 


Címkék: mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr151262907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2009.07.24. 09:46:15

Ez a mániájuk, hogy mindig ezt kvartyogják, hogy szigorúbb szabályozás kell.(persze aztán nem történik semmi)
Szerintem inkább be kellene tartani és tartatni minden jogszabályt. Aki pedig nem tartja be az kapja meg a méltó büntetését, időben és végrehajtva. Ennyi lenne. Na ez nincs meg, erről lehetne regényt írni!Erről kéne beszélniük.

talánegyszer 2009.07.24. 19:48:56

Jönn a modern Bánk bán korszak.

zoliavarga 2009.07.25. 19:35:23

Komolyan nem hiszem el hogy egyesek TÉNYLEG ELHISZIK hogy Mo-n az a legfőbb baj hogy fizetsz-e azért hogy a halat/vadat megöljed? Váá...

Veronikamama 2009.09.30. 14:28:27

Minden törvénykezés annyit ér, amennyit betartatnak vele.
Ha a törvény ereje olyan lenne, sokminden nem történhetne meg, mert a büntetési tételek szinte nevetségesek.
Aki a közös vagyont lenyúlja, annak a legszigorúbb büntetési tétel járna minden területen.Persze aki megtudja fizetni a sztárügyvédeket, akik hófehérre mossák a legaljasabb elkövetőket, addig jogállamiságról szó sem lehet.

süti beállítások módosítása