Skip to content


Dübörgés Ferivel

Szerző: Droli - 2009.07.26. 07:55

Bookmark and Share

Az elmúlt 5 év Gyurcsánnyal, beszédekben...

 

2004, miniszterelnöki beszéd: Dübörög a gazdaság! Mi? Hogy ez a dübörgés azért van, mert süllyed a hajó? Lárifári, dübörgünk, mint az elefánt! A száznapos program jó volt. Mert dübörögtünk. De most már hosszú távon is dübörögnünk kell.

 

2006 április, vita Orbán Viktorral: Elnök úr, ezt vonja vissza, ilyet úriember nem mond! Mi dübörgünk! Igen, olyannyira dübörgünk, hogy a szomszéd szólt, hogy ne dübörögjünk annyira, mert nem tudnak aludni.

 

2006 május, Öszöd: Elkúrtuk! Nem kicsit, nagyon! Én élveztem! Klára is élvezte! Maga is élvezte, csak nem hallotta, mert annyira dübörögtünk.

 

2006 szeptember, CNN stúdió: We dübörögtünk so much hogy megböszmültünk. Hogy mit csinál a tüntetővel a rendőr? Very.

 

2008 március, vizitdíjas szavazás: Horn Gábor úr, nem megyek sehová, mert dübörgünk! Csak az emberek nem hallják, mert Orbán feltette a hangtompítót!

 

2009 április, lemondás: Rendben. Ha a további dübörgésnek én vagyok az akadálya, elmegyek. Klára is elmegy. Mi mind elmegyünk. És dübörgünk. Szomorú vagyok, hogy néhányan közületek nem hallják a dübörgést. Nem, nem cincogunk. Dübörgünk. A világgazdaság cincog, csak ez sajnos elnyomja a dübörgést. De majd Gordon.

 

2010: ?

 


A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr811268375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.07.26. 14:02:39

Ha ezek elkezdenek dübörögni abból csak a baj van, gondolom ezt mindenki érzi. Ahhoz meg, hogy "Klára elmegy", csak annyit fűznék hozzá, hogy jó is az. Váljék kedves egészségére.

süti beállítások módosítása