Skip to content


Levél a BKV-nak

Szerző: Droli - 2009.08.06. 12:48

Bookmark and Share

Leendő munkahelyünk, a BKV igazgatósága egyre izgalmasabban néz ki. Most már nincs Balogh úr sem, mivel is kirúgták (formailag: közös megegyezés :-), szóval az ő helye is kiadó lesz. Mi mindenesetre a következő levéllel kerestük meg a BKV sajtóosztályát:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy kollégájuk Dr. Szalainé Dr. Szilágyi Eleonóra már nem tölt be tisztséget a BKV Zrt.-nél. Mint ahogy a BKV Zrt. ügyvezetője, Kocsis István úr, egy nyilatkozatában megfogalmazta, pályáztatás útján kívánják a megüresedett pozíció betöltését megoldani.

Ezúton szeretnénk tehát kérni, hogy amint a Dr. Szalainé Dr. Szilágyi Eleonóra távozása miatt megüresedő „humánpolitikai igazgató” álláshirdetés az Önök részéről publikussá válik, úgy a pályázati anyagot részünkre megküldeni szíveskedjék. Amennyiben ez valamilyen oknál fogva nem megoldható, úgy kérnénk, hogy az álláshirdetés internetes címét közölje velünk. Az anyagot, illetve a linket a következő e-mail címre várjuk:

 

Mivel kétségem sincs, kapunk-e választ, kitaláltam három olyan levelet, melyre biztosan kapnánk, nemhogy választ, de állást is! Persze, nem mindegy, hogy ki írja...

1. levél: From: Bajnai Gordon to: Kocsis István BKV ig.

Kedves Kocsis úr! Olvastam megkeresését a 30 milliárd Ft-os támogatással kapcsolatban. Nyitott vagyok a tárgyalásokra, de sajnos most nem érek rá, mert unokahúgom frissen diplomázott, s valami jó HR-es állást keresünk neki. Míg nem találunk, nem áll módomban tárgyalni a harminc milliárdról, meg az esetleges plussztámogatásokról.

2. levél: From Kovács Árpád Állami számvevőszék elnök to Kocsis István BKV ig.

Kedves Kocsis úr! Örömmel olvastam, hogy a BKV HR igazgatói posztját pályázat útján kívánják betölteni. Nem kaphatná meg ezt a pozíciót a fiam? Jó, el tudnám helyezni az ÁSZon belül is, de nem akarom, hogy állami vezetők vagyongyarapodását vizsgálja rongyos millióért... ugye, érti mire gondolok? Megküldené nekem a pályázati anyagot?

3. levél: From: Draskovits Tibor miniszter to: Kocsis István BKV ig.

Szia István! Képzeld, nyomozgatunk a Magyarok Nyilai Terrorszervezet után, s olyan embereknél találnuk bombát, hogy már mi sem hisszük el! Be is varrjuk őket a börtönbe, ahogy illik. Embereim szerint lehet, hogy állami vállalatok vezetői is benne vannak a dologban... Apropó, megküldenéd nekem a HR ig. pályázati anyagot? Kéne a lányomnak. 

 


Címkék: bkv hr igazgató

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr861292470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.08.06. 13:31:15

Akadt némi technikai probléma, de talán így már nem a "Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés" szöveg jelent meg.

süti beállítások módosítása