Skip to content


Jobb adni, mint kapni

Szerző: Slanger - 2009.08.11. 07:17

Bookmark and Share

A politikusok is emberek, ugye? Ugye azok? Ha így van, akkor minden bizonnyal ők is örülnek, ha megajándékozzák őket. Munkájuk elismeréseként, bizonyára nekik is jól esik, ha kapnak valami rájuk jellemző tárgyat, amit kirakhatnak a nappali központi részére, mint ahogy a lakás díszét is szoktuk. Fontos lenne, hogy az én ajándékaimat is olyan helyre tegyék, ahol nap, mint nap láthatják, hátha egyszer elgondolkoznak azon, hogy vajon miért is kapták. Nem valami tömegcikket szánok ám nekik, sokkal inkább olyan tárgyakat, amelyek kifejezetten rájuk, és csakis rájuk jellemzőek. Birtokolják az alábbi tárgyakat, mint valami keresztet. Hogy kinek mit szánok?

Áder János: Janit mindenképpen a 12 éves unokatestvérem, Rigó utcai nyelvvizsga bizonyítványának másolatával szeretném meglepni.
 
Deutch Tamás: Csak, hogy a bizonyítványoknál maradjuk, Tamás kaphatna egy, a saját nevére kiállított, a Józsefvárosi piacról származó érettségi bizonyítványt.
 
Bajnai Gordon: Kedvenc hangszerünk egy állat preparátor által kitömött libát kap, nyakában egy kötéllel. A kötél nem feltétlenül a libasétáltatást szimbolizálja.
 
Göncz Kinga: A legcsodálatosabb hajkoronával rendelkező ex külügyminiszterünknek, egy Szlovák-Magyar kisszótárt szánok, hátha a jövőben még szót kell értenie északi szomszédainkkal.
 
Molnár Csaba: A kancelláriaminiszter megkaphatná, Gyurcsány Ferenc Kapcsolat blogjának, dedikált, bőrkötéses változatát.
 
Orbán Viktor: Viktornak egy, a hegybíró által kiállított oklevelet adnék, rajta a következő felirattal: „Orbán Viktornak, a 2008-as év borászának”.
 
Kolompár Orbán: Kolompár úrnak egy bekeretezett behívót, amely természetesen nem a sorkatonai szolgáltra vonatkozik.
 
Draskovics Tibor: Draskovics úrnak szeretném adni a „Szíven szúrt ország” című könyvet.
 
Dávid Ibolya: Ibolyka kaphatna egy A4-es nagyságú fotót Herényi Károlyról. A fotón az alábbi felirattal: „A régi idők emlékére, csókollak: Karcsi”
 
Herényi Károly: mi mást kaphatna, ha nem egy A4-es nagyságú fotót Dávid Ibolyáról. A fotón az alábbi szöveg olvasható: „Millió ölelés, csókol Ibi”
 
UPDATE-elni, lejjebb lehet.
 
 
 
 

 


Címkék: fikció

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr551301982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

talánegyszer 2009.08.11. 21:15:21

Dr.Thürmer Gyulának pedig egy olyan úságot,szerkesztőkkel akik lemerik közölni pártjának céljait,állásfoglalásait.

süti beállítások módosítása