Skip to content


Mikor hallunk ilyet magyar miniszterelnöktől?!

Szerző: Slanger - 2009.08.13. 18:02

Bookmark and Share

Évikatitól kaptam ma egy e-mailt. Különösebben nem is akarok így első körben hozzáfűzni semmit, inkább olvassátok el Ti is a levelet.

 
„A BEVÁNDORLÓKNAK KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM A HAZAIAKNAK! „
 
Vegyék tudomásul, vagy hagyják el az országot. Elegem van abból, hogy a mi nemzetünknek kell folyton óvakodnia, nehogy bizonyos egyének vagy nemzetük megsértődjék.
Kultúránk évszázadok alatt fejlődött ki, amely olyan nők és férfiak harcára, bátorságára és győzelmeire épül, akik valamennyien a békét keresték és akarták.
 
Legtöbbünk anyanyelve angol, nem pedig más nyelv. Ezért, ha a mi társadalmunkhoz akartok tartozni, .... tanuljátok meg a nyelvünket!
 
A legtöbb ausztrál istenhivő. Nem csupán néhány keresztény, nem a szélsőjobb, nem politikai kényszer, nem  – puszta tény, hiszen nemzetünket keresztény meggyőződésű férfiak és nők alapították, és ez egyértelműen dokumentált. És ezért nem elvitatható, hogy ezt iskoláink falain kifejezésre is juttassuk.
Ha Isten megbotránkoztat benneteket, akkor azt tanácsolom nektek, válasszátok hazátokul a világ valamely más táját, mert Isten a MI KULTÚRÁNKNAK alapja.
 
El fogjuk fogadni a ti hiteteket, nem fogjuk megkérdőjelezni. Csupán annyit kívánunk, hogy a mi hitünket is fogadjátok el, és éljetek velünk harmóniában, békében és örömben.
 
Ez itt A MI NEMZETÜNK, A MI FÖLDÜNK és a MI ÉLETVITELÜNK, és minden lehetőséget megadunk nektek, hogy javainkból részt kapjatok, és velünk együtt élvezhessétek.
 
De ha állandón panaszkodtok, sajnálatot hajhásztok, történelmi zászlónkat égetitek, hitünket becsmérlitek, keresztény értékeinket semmibe veszitek, életvitelünket elítélitek, akkor arra biztatlak benneteket, éljetek demokráciánk és társadalmunk egy további előnyével:
AZZAL A JOGGAL, HOGY ELHAGYJÁTOK AZ ORSZÁGOT!
 
Ha nálunk nem vagytok boldogok, akkor MENJETETEK EL! Nem kényszerítettünk benneteket, hogy ide jöjjetek. Ti akartatok hozzánk jönni.
 
Hát fogadjátok el azt az országot, amely titeket is elfogad.“
 
                                     John Howard – Ausztrália miniszterelnöke 1995-2007

 

 

 


Címkék: politika társadalom évikati

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr961307527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2009.08.13. 20:43:50

Ja kérem Ausztrália nagyon, de nagyon messze van!!!
És soha nem is fog közelebb kerülni:))

"éljetek velünk harmóniában, békében és örömben"
Na ez nálunk nem igazán megy senkinek, senkivel:((

Évikati 2009.08.14. 00:07:40

@Horizont: a magyar ember már csak ilyen:-(
Képzeld el, tele lennének az újságok a rasszista, embergyűlölő miniszterelnökkel.

J-Bone 2009.08.14. 13:44:08

Durva, hogy 2009-ben egy hoax és a john howard kifejezésre is lusta rákeresni valaki. hiszékenyek...
www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml

fogatlan_provokátor 2009.08.14. 18:07:21

Ausztrália őslakói nem a kaukázusi rassz, a fehérek, ők a bevándorlók leszármazottai.

Veronikamama 2009.10.14. 12:02:03

Hát az ausztrálok is bevándorlók, csakhogy ők már meghonosodtak és az nem tegnap volt, de ebben én egyetértek a cikkiróval, ne nekem kelljen alkalmazkodnom a bevándorlókhoz, a romák hiába vannak itt évszázadok óta, ők azt akarják, hogy én alkalmazkodjak hozzájuk.
Nem fogok, mert nem akarok, ide az én ősöm jött be, több mint ezeréves múltunk, kúltúránk van, aki utánunk jött, annak kell asszimilálódnia hozzánk, mert ha nem tetszik, vissza lehet menni oda, ahonnan elindultak. Az angol királynő sem fog alkalmazkodni egyetlen bevándorlóhoz sem, mintahogy az oasztrákok sem alkalmazkodnak a bevándorlóikhoz és lehetne sorolni.....

Zia1 2009.10.16. 13:10:08

Szeretném megérni.........hogy egyszer, valamelyik ezt is kimondja, így kereken.

süti beállítások módosítása