Skip to content


Donorjelöltek figyelmébe!

Szerző: Slanger - 2009.08.21. 13:34

Bookmark and Share

Az egyik dolog, ami talán leginkább feltudja b@szni bennem az ideget, amikor a sok sötét állat úgy vezet, mint akinek nincs ki a négy kereke. Gyorshajtás, szabályok be nem tartása stb.. Az sem egy életbiztosítás, mikor valaki vezetés közben mobilozik, és nem használ kihangosítót. De az, amikor valaki vezetés közben sms-t ír…. Na ezeknek a balfékeknek a figyelmébe ajánlom a következő videót.

 

 

 

 


Címkék: közlekedés

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr181327935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2009.08.22. 15:52:12

Na ezt úgy megcsinálták mintha igazi lenne! Teljesen a hatása alá kerültem, annyira brutális. Volt egyszer egy műsor: Sokkoló azt hiszem Juszt Lászlóé. Aztán megszüntették. Pedig nagyon sok ilyen drámai felvételt kéne bemutatni, mert másnap ha 10 vezetőből csak egy visszavenné a gázról a lábát, már megérné!!Miért hiszi mindenki azt, hogy vele aztán nem fordulhat elő a baj, csak mással? És a minimumot se tartják be...

süti beállítások módosítása