Skip to content


Napi fos (22. rész)

Szerző: Slanger - 2009.08.28. 20:57

Bookmark and Share

Elle Macpherson kutyája modellszerződést kapott 

 
Az ideális domborulatai miatt csak Testnek hívott Elle Macpherson exmodell labradoodle-ját leszerződtette a Dogside.com.
 

 
A hírhez kapcsolódóan, két kérdés azért felmerült bennem:
 
Ki a picsa ez az Elle Macpherson (azon kívül, hogy (s)exmodell)?

Ki az a hülye aki keresztezte a labradort az uszkárral, ezzel létrehozva a labradoodlet?

 

 


Címkék: napi fos

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr691344924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.08.28. 22:20:25

Szerencsétlen kutya "egy nagy kampány reklámarca lesz, többek között kabátokat és nyakörveket fog népszerűsíteni". Ez kutyakabát lesz? Vagy a gazdi vesz kabátot, a kutyának meg nyakörvet és egymáshoz passzolva nagyon trendik lesznek.

Ez az Elle már régi modell, kilencvenes évekbeli pacsirta, most már két gyerekkel, ha jól emlékszem. Hosszadalmasabban utána nézni nem fogok. Mindenesetre, a Port.hu szerint kilenc filmben is játszott. Marha nagy színész lehet :D

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.08.28. 22:24:13

Az első labradoodle kutyusok (Sultan, Sheik és Simon) 1989-ben születtek Ausztráliában, amikor egy tenyésztő olyan vakvezető kutyát próbált létrehozni, amely nem okozhat allergiás panaszokat. A megoldást a labradoodle jelentette, mivel az uszkárnak nem hullik a szőre.

A tenyésztő volt az a hülye :D

süti beállítások módosítása