Skip to content


Kérdezzük meg - Hugh Hefnert!

Szerző: Slanger - 2009.08.30. 15:53

Bookmark and Share

Rengeteg olyan híresség él a világban, akikre valamilyen oknál fogva kíváncsiak vagyunk. Ebből adódóan szívesen megkérdeznénk tőlük ezt, azt. Az egyik kedves olvasónk (Vorg a Halhatatlan Báró) adta az ötletet -amit ezúttal is nagyon köszönünk neki-, hogy mi lenne ha itt a blogon tennénk fel a kérdéseinket ezeknek a híres/hírhedt embereknek.

 
Könnyen lehet, hogy a történetből sorozat lesz, de az biztos, hogy most mindenki felteheti a kérdését Hugh Hefnernek, a playboy mogulnak. Ne fogjátok vissza magatokat!
 
Hugh Hefner
 
Röviden:

Hugh Marston Hefner, a Playboy magazin megálmodója, szerkesztője és kiadója 1926. április 9-én látta meg a napvilágot Chicagóban. Művészeti diplomát szerzett az illinoisi Egyetemen 1949-ben. A II. világháború záró hónapjai alatt szolgált az amerikai hadseregben. Első munkahelyén kartonokat nyomtatott, majd az Esquire-hez került szövegíróként. A Playboy magazin gondolata már tanuló korában foglalkoztatta, végül az első számot 1953. decemberében adták ki Marilyn Monroeval a címlapon. A magazin a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, megalapozva ezzel Hefner vagyonát.
 
Két sikertelen házasságából négy gyermek született, számos csinos barátnőt elfogyasztott, szaftos pletykákat szolgáltatva ezzel a bulvársajtónak.
 
Legutóbbi hírek vele kapcsolatban, hogy a gazdasági válság nem kímélte a Playboy mogult sem. Áron alul kellett megszabadulnia privát rezidenciájától, amely közvetlen szomszédságban van a híres és sokkal nagyobb Playboy-kúriával, ahol a férfimagazin alapítója világra szóló házibulijait rendezi Playmate-ekkel és előkelő vendégekkel.
 
 
Hivatalos oldal: http://www.playboy.com/

Megkérdezném tőle: Hugh, viagra nélkül feláll még?
 
Te mit kérdeznél Hugh Hefnertől?
 
 

 

 


Címkék: kérdezzük meg

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr431348549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.08.30. 17:35:52

Hugh, neked ugye már nem kell sorszámot húznod a nemibeteg gondozóban?

Horizont 2009.08.30. 20:08:34

Hugh és viagrával megy-e még?

anarcho78 2009.08.31. 16:15:14

Kedves Hugh!

vajon mikor tudatosul Benned, hogy attól már soha nem fog felállni, ha (egyébként roppantul mű és rusnya) cicababákkal fényképezteted/veszed körbe Magad?

köszönettel,

1senkihozzádképest (legalábbis szerinted:))

---------------------
amúgy miért mindenki a fütyköse állásával van elfoglalva itt?:))) ejnye:)

süti beállítások módosítása