Skip to content


Mi a baj a zsidókkal?

Szerző: Slanger - 2009.08.31. 19:58

Bookmark and Share

Ezúton kérem a kuruc.info, és a szentkorona rádió munkatársait, és azok hozzátartozóit, hogy a poszthoz ne fűzzenek kommentet. Köszönöm.

 

Ha véletlenül a fentnevezett sajtótermékek valamelyikének honlapjára, vagy az általuk közzétett írások linkjére kattintok, szinte mindig belefutok a zsidók szapulásába. Árulja már el valaki, hogy mi a baj a zsidókkal?

 

 

 


Címkék: zsidó

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr261351490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kispesti 2009.09.01. 06:13:28

olvasd el a talmudot

Sátán meg a Jocó 2009.09.01. 09:48:19

Ha a belédnevelt szemellezőt kikapcsolod, mely automatikusan (duplagondol!) működésbe lép, mikor szegény zsidókat bántsák, akkor olvass.

Jó sokat. Ne higgyé' el semmit elsőre, nézz utána, de ehhez sokat kell olvasni.

Annyit, hogy ez se rassz alapú megfogalmazás, csak nem mondják el, hogy nem a zsidó emberekkel van a baj, hanem azzal az egész bolygót megfojtó pénzoligarchikus rendszerrel, és ezek kiszolgáló alrendszereivel (pl. média) melynek vezetői és működtetői legnagyobbrészt zsidók. Ezt hosszú lenne mindig leírni, így marad a szimpla "zsidók" szó, ami persze szigorúan véve irreleváns.

Itt nem Kohn bácsi sarki fűszerboltjával van a baj; vagy pl. a cigányok esetében sem Deák Billel vagy pege Aladárral van a baj, hanem a jellegzetes bűnelkövetési és életmódbeli sajátosságot mutató réteggel, amely tartalmazhat természetesen fehéreket is.

Nem tudom, érthető-e kávé előtti szösszenetem.

anarcho78 2009.09.01. 14:53:49

@Sátán meg a Jocó: nem akarok belédkötni, de a rassz jó megfogalmazás? ha jól tudom, a rassz (afro-amerikai, kaukázusi stb.) A zsidók egy népcsoport, nem? Még csak vallási alapon sem működhet a megkülönböztetés, mert akkor izraelitáknak kéne lenniük.

Nem tudtam most utánolvasni a témának, javítsátok ki légyszíves, ha nagyon tévednék:)

Woland 2009.09.01. 17:23:00

mi a baj a zsidokkal?

az en egyszerusitett velemenyem ez:

csakis ugyanaz a baj veluk ami minden mas kisebbseggel is - az emberi termeszet mar csak olyan hogy ha valami rosszul megy (marpedig valami mindig rosszul megy) akkor masban keressuk a hibat. es ez a 'masban keressuk a hibat' az egyenen tul is mukodik - mas embercsoportokra vetitve. zsidok es ciganyok sokkal tobb orszagban es sokkal regebben alkotnak szignifikans kisebbseget mint barmely mas embercsoport, ezert utaljak oket tobbfele. de eppen nagyon sok, foleg ny-europai orszagban novekszik az eszak-afrikai/kozel-keleti bevandorlok szama is, es mivel ok is masfajtak, oket sem utaljak kevesbbe mint a tobbi masfajtat. britanniaban hozzajuk lehet csapni a szubkontinensrol erkezoket es a lengyeleket (utobbiakat skandinaviaban is), a romanokat az olaszoknal es a spanyoloknal, a mexikoiakat Amerikaban, melegeket mindenhol - a kisebbsegeket mindig minden orszagban utalja egy bizonyos szazaleknyi ember, az arany valtozik attol fuggoen hogy adott orszagban eppen hogy mennek a dolgok.

a zsidokat utalni meg mar marha regota divat (altalaban kisebbsegben voltak egy-egy nagyobb hatalom alatt). [az hogy tradicionalisan a bankszektorban es a szolgaltatoiparban helyezkedtek el meg csakis a mindenkori felettuk uralkodo hatalom altal rajuk-kenyszeritett megkotesek kovetkezmenye. ha nem lehet foldje az embernek akkor nem lehet gazda, nem?]

amugy ugyanezek a kisebbsegellenes erzesek nyilvan megtalalhatoak Izraelben is, es ha lenne cigany-tobbsegu orszag, vagy eppen fuggetlen Kurdisztan akkor ott is egeszen biztosan jelen lennenek.

remelem nem tunik ugy hogy osztani akarom az eszt, csak leirtam a velemenyemet. :)

csa!

gepsonka 2009.09.01. 17:32:19

Tevedsz.. Letezik zsido vallas, kultura, etnikum es nacio. Rasszokrol meg csak annyit, hogy a 90-es evek ota egyre tobb antropologus kulonbozteti meg a "szubrasszokat" (ez ra a helyes magyar szo?) pusztan kulturalis kulonbsegeket figyelembe veve.

Bölcs Lázadó · http://bolcslazado.blogspot.com 2009.09.01. 18:50:46

Hogy mi a baj a zsidókkal? Mi a baj Magyarországgal? Magyarország mindig is egy középkori, feudális, bigott, idegenfélő- és gyűlölő rabszolgatartó (szolgák, cselédek, jogfosztott szegényparasztok milliói a társadalom alján) terület volt. A század elején egy cselédnek nyomorsúságosabb élete volt Magyarországon egy nagypolgári családban, mint egy feketének amerikában (ajánlott irodalom: Márai Sándor: Egy Polgár Vallomásai). Persze erről nem szokás beszélni, hiszen a polgári pártban majd mindenki polgár lesz, dolgozni meg majd nem a cseléd, hanem a hitel fog. Nem is nagyon dolgozhatna cseléd, hiszen mindenki nagypolgár lesz rögtön, ha a polgári párt lesz, az idegeneket meg annyira megvetjük, hogy itt szó sem lehet török, arab vendégmunkásokról, akik elvégzik a kétkezi munkát, mint Németországban vagy Franciaországban. Mi marad nekünk? Hitel, gyűlölködés. És még csak a bőrszíne sem kell, hogy más legyen, a szeme sem kell, hogy másképpen álljon annak, akit meg akarunk vetni, akire kivetítjük nyomorúságos bigott paraszti bunkóságunkat. Zsidó bárki lehet. Lappangó, titkoztatos mumus kór ez, bárkiről kiderülhet bármikor, hogy zsidó. Akármelyikünk lehet. Szörnyű félelem ez! De neonyilasaink már szorgalmasan dolgoznak a probléma megoldásán: www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/hagyomanyunk_-tortenelmunk/2779

sajt · http://sajt.tumblr.com 2009.09.01. 21:55:48

Az a baj a zsidókkal, hogy annak idején nem hagyták, hogy földhöz jussanak, ezért elkezdtek kereskedni. Ebből aztán hasznuk is lett, amit azok az emberek, akiknek földjük volt kölcsönkértek. Amíg megkapták a kölcsönt nagyon szerették is őket, de amikor vissza kellett volna adni (kamatostul), akkor már nem annyira. Mellesleg így van ez mostanában is, nagyon szeretünk hitelből vásárolni, visszafizetni meg nem annyira.
Ráadásul az ilyen vándorló népeket cigány/zsidó/magyar (mi abbahagytuk 1000 éve) stb. nem nagyon szokták szeretni a helyiek, akik szintén valamikor odavándoroltak, ahol most laknak.
Szóval akiket utálnak, azok általában összefognak, és így együtt, összefognak dolgokat, amiért a többiek még jobban utálják őket, azok, akik soha nem képesek összefogni.

xterm 2009.09.04. 17:25:01

Sajnos meg kell szegnem a kérést, bár válaszolni nem én fogok, hanem egy zsidó: www.youtube.com/watch?v=FwmUUhsfKuc

Tömören és leglényegesebben ennyi a baj.

gesa2 2009.09.20. 16:06:10

A zsidókkal az a baj, hogy túl nagy az orruk!

Veronikamama 2009.09.20. 16:10:27

@gesa2: És metélt a farkincájuk...

gesa2 2009.09.20. 18:07:18

@Veronikamama: 16:10. Ja! Ezzel ki is fújt minden jó tulajdonságuk.

Zia1 2009.09.20. 18:40:12

@gesa2: @Veronikamama: Látom feltaláltátok magatokat..

Egyet tudok, amit megtapasztaltam, lenézik a más vallásúakat.
Persze nem mindenki, köztük is vannak nagyon rendes, normális emberek.

gesa2 2009.09.20. 18:58:55

@Zia1: Na ne má' Veronikamama?

talánegyszer 2009.09.20. 19:18:09

Miért nem volt cigány és zsidó kérdés az "átkosban"?!Bajban van a társadalmi renszerünk és áthárítják a kissebbségekre, elrejtve ezzel a saját tehetetlenségüket.

Veronikamama 2009.09.20. 19:22:34

@gesa2: Nekem több barátom is van akinek tegnap voplt az "újév" és nagyon tiszteljük egymás.

Veronikamama 2009.09.21. 08:04:05

@talánegyszer: Volt bizony akkor is, csak nem kaphatott nyilvánosságot, amúgy szükebb körökben bizony nagy volt a cigányozás és a zsidózás. Még fiatalabb koromban egy vámtiszt a főnökasszonyom szemébe mondta," addig semmit nem vámol el, amig ilyen zsidók iróasztal előtt ülnek"
De ez csak 1 kiragadott eset.

gesa2 2009.09.21. 08:17:25

@talánegyszer:19:18 Nem, csak annyi, hogy uralkodnak feletted, mert a pénz határoz meg mindent, függsz tőlük, az ember meg szeret független lenni. Egy olyan országban élünk, ahol nem tudsz csak kölcsönökkel neki vágni az életnek, ha nincs mögötted anyagi segítség. Ezt használják ki de embertelenül.Semmit sem figyelembe véve, hát ezért az ellenszenv. Adni adnak, de közben lenyúznak rólad minden bőrt. Olyan, hogy tisztesség ismeretlen fogalom nekik, mert a pénzvilágot ők uralják.

süti beállítások módosítása