Skip to content


Halálos gázolás

Szerző: Slanger - 2009.09.02. 07:57

Bookmark and Share

Igazából fogalmam sem volt ki az a Bodnár László, amíg a Debreceni Loki, fel nem került a BL főtáblára. Bodnár ismertségét sajnos az is erősítette, hogy elgázolt egy férfit pénteken, aki a sérüléseibe bele is halt. A híradásokból kiderült, hogy Bodnár gyorsan hajtott, az áldozat pedig rendesen be volt italozva.

Van egy ismerősöm, aki szintén résztvevője volt már egy halálos gázolásnak. Ő volt az elkövető, és az elcsapott férfi, a helyszínen életét vesztette. Nem volt szó gyorshajtásról, viszont az áldozat ebben az esetben is be volt rúgva. Az ismerősömet 1 év 2 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság.
 

A Bodnár ügyben nem szeretnék véleményt formálni, majd a rendőrség (!) kideríti mi történt. Arra azonban kíváncsi lennék, hogy mit gondoltok. „Szerintetek egy ismert ember által elkövetett szabálysértést kevésbé ítél el a közvélemény?”

 

 


Címkék: loki közvélemény kutatás

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr421354599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.szem.tv · http://csikosgabor.blogspot.com/ 2009.09.02. 08:46:37

Attól függ ki az ismert ember. Bodnárral elnézőbb a közvélemény szerintem. A bíróságon egy debreceni focista felfüggesztéssel megússza majd. Egyébként az én autós újságírói praxisomban többször találkoztam olyan esettel amikor földön fekvő, bóklászó részeget gázoltak el és az autóst a nem megfelelő sebesség megválasztása miatt elmarasztalták, nem is kellett 100 körül mennie mint a focistának. Általában felfüggesztett büntetést kaptak a szokásos járulékokkal. Ismerősöd esete, a körülmények ismerete nélkül szinte kirívónak mondható, lehet, hogy fellebezett?
www.szem.tv

Runciter 2009.09.02. 13:51:55

"Nem volt szó gyorshajtásról, viszont az áldozat ebben az esetben is be volt rúgva. Az ismerősömet 1 év 2 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság."

Valami nagyon súlyos szabályszegésről biztos szó volt. Pl. zebra, lámpa stb. Ha nem követett el semmit, nem ültetik le.

anarcho78 2009.09.02. 17:30:37

Írtam szép nagy hozzászólást még reggel, de a céges net miatt elszállt, úgyhogy csak egy nevet szeretnék itt felvetni:

császár előd. kapcsolat megvan?

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.09.02. 19:02:53

Megjöttem én, mint nagy Loki drukker :-) Khm, ki nem tudja, ki is Bodnár Lacika? :-)))))

Komolyra fordítva a szót: Hibázott, s most vállalnia kell a következményeket. Szerintem is megússza felfüggesztettel, de ahogy hallom, nagyon rosszul érzi magát, totál össze van törve. Ez a legnagyobb büntetés neki. S pont most, hogy a BL-ben szerepel a csapat, s itt a nagy kiugrás lehetősége neki is, hogy összehozzon egy zsíros külföldi szerződést. Kérdés, ilyen lelkiállapotban hogyan fog játszani, s mi fog ebből összejönni így. Szóval megbűnhődik szegény eléggé.

Példája intő mindenki számára. Anno Dzsudzsák is borult egy nagyot, még mikor nálunk játszott. Jó lenne, ha valaki szólna a srácoknak, hogy ne "száguldozzanak".

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.09.03. 09:39:29

@anarcho78: Ez durva. A mai napig nem tudom, hogy tud azzal a tudattal élni, hogy igazságtalanul megúszott egy emberölést. És mekkora feje van! Fostalicska egy alak.

Szerintem sem szabadna különbséget tenni. Vállalja, ha hibázott, ahogy más átlagemberek is.

anarcho78 2009.09.03. 12:06:25

@Vorg a Halhatatlan Báró: ráadásul rendőrt gázolt. mintha drog is szóbakerült volna...

www.origo.hu/itthon/19981218csaszar.html

sajt · http://sajt.tumblr.com 2009.09.04. 21:49:32

Ha 100-al ment, akkor csak 10-el lépte túl a megengedett sebességet nem? Ha jól tudom lakott területen kívül ennyi a megengedett, persze az ember nem nagyon számít éjszaka az út közepén imbolygó kerékpárosra. Mondjuk, még ha nem is ő volt a hibás akkor is elég szar lehet neki. nekem is volt balesetem (az én hibámból) szerencsére nem sérült meg senki, de utána nem mertem autót vezetni vagy öt évig. Azóta viszont, mióta megint vezetek, próbálom betartani a szabályokat. Pld., amikor a Szentendrei úton megyek 70-el, mindig én leszek az utolsó ráadásul csak előttem lesz piros a lámpa. Gondolom már azok is úgy vannak beállítva, hogy mindenki legalább 80-al megy.

talánegyszer 2009.09.20. 19:36:30

Nem szabad külömbbséget tenni.A letöltött szabadságvesztés helyét viszont meg kell választani.Egy gyilkossal nem szabad összezárni az ilyen embereket.

süti beállítások módosítása