Skip to content


Dugták, dugják, dugni fogják?

Szerző: Slanger - 2009.10.02. 06:47

Bookmark and Share

Az tény, hogy bármilyen szart el lehet adni egy nő, vagy szex segítségével. Adott esetben még talán egy pártot is. Itt van rögtön Dávid Ibolya, aki a ma megjelenő Playboy-ban ad mélyinterjút Havas Henriknek. (A mélyinterjúnak van bármi köze a mélytorokhoz?) Persze sem az újságot, sem a pártot (sem saját magát), nem Ibolya fogja eladni. Erre sokkal alkalmasabb a fotoshop túltengésben szenvedő Liptai (aki elég furán kezeli magánéleti problémáit, LOL). Mert akárhogy is nézzük, Dávid miatt a kutya sem venné meg az újságot.

Azt már megszokhattuk Ibolyától , hogy szinte bármit bevállal a hatalom, vagy egy kis ingyen reklám érdekében. Az pedig, hogy Liptaival alkotnak kombót, rendkívül hatásos önreklám lehet a pártelnök számára. Persze az 5 % (remélem), így is csak álom marad!

 
 "Korához képest azért jó a terpesztése"
 
( Fotó: origo.hu )
 
 
Az tény, hogy bármilyen szart el lehet adni egy nő, vagy szex segítségével. Fideszék is beújítottak egy cicababával, igaz kb. fele annyi idős, mint az MDF nagyasszonya, és talán Viktória még meg tudja dobogtatni az ember szívét főleg ott lent, nem úgy, mint Ibolya. Tehát, a fidesz is csajozik.
 
 "Ribancrendszám" megvan!
(Fotó: blikk.hu)
 
Azt ugyan, hogy milyen okból vették fel a leányzót, nem egészen értem. Lehet, hogy valami csapatépítő tréninget szerveznek köré (csapatépítő tréning, értitek), vagy egyszerűen csak szükséges volt a szürke hétköznapokat feldobni egy kis nyálcsorgatással? Azért abban majdnem biztos vagyok, hogy lesz néhány fideszes képviselő családjában, némi ajtócsapkodás Kriston Viktória (M:93, D:61, CS:91) miatt.

 

 


Címkék: politika fidesz dávid ibolya

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr701421263

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Www.Parcheggiromatiburtina.it 2019.05.25. 08:07:10

7 sitzer auto gebraucht - Casino scam

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veronikamama 2009.10.02. 08:13:00

Dávid Ibolya bármit bárkivel, összeáll, csak megmaradjon a parlamentben. Persze jó is ott lenni, egy kis beszólás, én úgy gondoltam,.... az volna jó... a jövedelem az jön mindegyik képviselőnek akkor is, ha közben az ország a szakadék mélyén van.
Be kellene vezetni, csak akkor kapjanak képviselői illetményt, ha az ország előbbre haladt!!!!

Veronikamama 2009.10.02. 08:23:21

A "ribancrendszámhoz" pedig, - már semmin sem csodálkozom, igérni azt nemigen tudnak nem is mernek mert nincs miből. Az emberek eddig odaszavaztak, ahol igértek. Ez most valami egészen más, lám Berlusconi is hiába lotyózik, mégiscsak tökösen népszerü, hát mi miért ne vennénk át egy kis olasz imagét.
Gondolom azt még nem tudják, mit kellene mondani, hogy még több választót megnyerjenek, nehogy valami malőr megint közbejöjjön.
Pl. összeáll az MSZP-MDF-SZDSZ. Mert minden lehetséges... esetleg politikus lenne a kiscsaj? Netán a "Vaslédi" neveltje lenne?
Lehet, hogy még Ciccolina is bejut a parlamentbe?

Zia1 2009.10.02. 09:01:16

A népesség nagyobb százaléka nő..gondolom a potenciális szavazóknál is.
Nem kellene valami sármos pasit is alkalmazni;?
@Veronikamama: ciccolina márt volt képviselő igaz a választott hazájában......az olaszok nagyon rugalmasak......

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.10.02. 09:07:07

Marha jó ez a kép Ibolyáról :)

sing-lee 2009.10.02. 10:09:09

Az egyiket dugnám...vajon melyiket is? :)

süti beállítások módosítása