Skip to content


Reménygazda - ez mégis micsoda?

Szerző: Droli - 2009.10.05. 10:23

Bookmark and Share

Ezt a munkát találtam a Jobline-on:

Pozíció megnevezése: Reménygazda

A teljes hitelnyújtási és törlesztési procedúra legnagyobb része a reménygazda kezében van. A reménygazda választja ki a hitelfelvevői csoport vezetőjét, közreműködik a csoporttagok kiválasztásában, ő vizsgálja a javaslatokat, irányítja a hitelfelvevők döntési folyamatát és ő fogadja el döntésüket az egyes üzleti javaslatok rangsorolásánál. Az reménygazda felelőssége a törlesztés rendes lebonyolítása. Minden lépéshez természetesen kikérheti a Program valamennyi résztvevőjének tanácsát, de az egész folyamat, annak sikere, vagy kudarca és valamennyi döntés a saját bokrában lévő csoportok esetében végső soron az ő józan eszén, integritásán, ítélőképességén és kemény munkáján múlik. 

A reménygazda a hét négy munkanapját a területén tölti (az ötödiket a régióközpontban), rendszeresen találkozik a csoporttagokkal, figyelemmel kíséri a vállalkozások menetét, elvégzi az ügyletekkel kapcsolatos és a szervezet által átvállalt adminisztratív teendőket, figyel az esetleges problémákra, megkísérelve azokat megelőzni. 

Egy-egy reménygazda által kezelt csoportok valamennyi tagja hetenként előre meghatározott időben találkozót tart. Itt történik a találkozó nyilvánossága előtt a folyósítás és a törlesztés is. A találkozó lehetőséget ad tapasztalatcserére, a hírek, problémák megbeszélésére. A reménygazdák közvetlen felettese a régióközpontban lévő régióvezető, de tevékenységüket ellenőrzi a többi reménygazda is a heti ülések keretében.

Ez tulajdonképpen mi? Mit csinál egy reménygazda?


Címkék: munka

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr481401982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.10.05. 12:17:51

Nem értem, mit nem értesz, hiszen világosan ott van, mi a feladata :D

daniferi 2009.10.06. 15:27:54

Talán azért ez a neve, mert ha azt mondjuk, "remélem", akkor igazából hozzá imádkozunk :)

süti beállítások módosítása