Skip to content


Amerika hangja (Sláger-ügy ezredik felvonás)

Szerző: Droli - 2009.11.21. 14:58

Bookmark and Share

A Sláger Rádiónak vége, ennyi, bezárják. Az USA kongresszusa meg úgy néz ki, hogy határozatban ítéli el az egészet. Két apró dolgot jegyeznék meg:

Egyrészt milyen érdekes, hogy a november hatodikai Financial Times cikk hogyan agyon lett hallgatva. Ennél sokkal kisebb jelentőségű külföldi lapok cikkei bezzeg rögtön a címlapra kerülnek, ha mondjuk a kormányt dícsérik/szidják, az adott médium politikai nézeteitől függően. Hiába, na, ez Fidesz-MSZP közös mutyi volt, így mindenki kihagyta, vagy maximum megemlítette egy lábjegyzetben. Pedig szerintem annyira izgalmas, hogy a pártok megkeresték a rádiókat, és frekvenciát ígértek, ha leadják a pénz egy részét a pártkasszába. És ezt így, egy külföldi nagy lap lehozza. És ez nem vezércikk a magyar sajtóban.

Másrészt figyeljétek meg, hogy ezek az amerikaiak ilyen magas szinten kiállnak érdekeikért (az üzenettől függetlenül). Vazze, ezek nem összefossák magukat, meg pártpolitikát csinálnak belőle, pláne nem agyonhallgatják, hanem kongresszusi szinten tiltakoznak egy számukra nyolcvanhatodik fontosságú ország egyik, amerikai szemmel nézve apró befektetésének elvesztése ellen. Nyugodjatok meg, a beterjesztők többsége, állítom, egy vaktérképen még csak hozzávetőlegesen sem tudná megmutatni, hol van Magyarország, de tudja, hogy sérülnek az érdekeik, s ezért mégis hallatja hangját. Most ezt vesd össze pl. a külföldi magyarverések kapcsán tanúsított magyar gyakorlattal.


 

Igen, jobb helyeken azért tartják a képviselőket, hogy saját érdekeik mellett a nemzet érdekeit is képviseljék.


Címkék: amerika sajtó

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr901541834

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "ez Magyarországon is bűncselekmény" 2009.11.23. 15:12:40

Nem kívánom újranyitni a vitát a Sláger és a Danubius megszűntéről, de van egy-két nyugtalanító tény, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Magam is kissé hatásvadásznak neveztem a Sláger rádió vezetőjének első felindulásból tett nyilatkozatát, de ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2009.11.21. 17:04:36

Jól írtad, igen, jobb helyeken. De ez itt nem az a hely!

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.11.21. 20:15:07

Hát igen, van ugye egy nemzeti öntudat. Na nem itthon, pl. amerikában. Szépen lassan megutálják úgy ezt az országot, külföldön, mint a szart. Természetesen ez is ennek a politikai elitnek nevezett söpredéknek a sara. Arról, hogy mennyire bírnak bennünket külföldön, itt van egy fasza cikk: www.kisalfold.hu/jegyzet/sulyos/2126735/

idosb · http://valodi.blog.hu 2009.11.21. 21:50:44

Bizony egyet lehet érteni az ajánlott cikkben foglaltakkal! Elképesztő, hogy a Magyar elit még ezekután sem tér észre, nagyon olyan spektruma van a dolognak, hogy készül egy jóféle polgárháborús kifejlet, ami nem lenne megintcsak a társadalomnak jó, ebből megint egy szűk réteg profitálna bizonyos önös érdekű szempontok alapján. DE vigyázat a golyó a vétlent is utoléri, hát még a vétkest!

Sátán meg a Jocó 2009.11.22. 08:44:14

azért a tulaj is magába nézhetne, hogy micsod amutyival kapta meg a frekvenciát!

Arról is beszélt, amikor milliárdokkal tartoztak az ORTT-nek, mert nem fizették be a díjakat?

Lacee06 2009.12.03. 22:38:29

Engem inkább megdöbbent és meglep a dolog, hiszen az utóbbi 233 évben 1 dolgot tudhattunk meg az Amerikai Egyesült államok lakosságáról/politikájáról: "Hős katonáink, köszönjük, hogy megvéditek a szabadságjogainkat( Kubában, Kóreában, Vietnámban, Irakban, Iránban és Afganisztánban)....Amikre mellesleg SZARUNK RÁ MAGASRÓL

süti beállítások módosítása