Skip to content


Liptai melle vs Aranyág

Szerző: Droli - 2009.11.23. 07:53

Bookmark and Share

Liptai megmutatta a műmelleit a Playboyban. A siker óriási:

Úgy tűnik, jó döntés volt 3 millió forintnál is magasabb sztárgázsit utalni Claudia számlájára, mert a 36 éves anyuka teste aranyat ér. Kétszer annyi nyuszis magazin fogyott a standokról, mint amikor egy „átlagos" celeb mutatta meg magát.

A Playboy példányszáma a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség adatai szerint havi 25 ezer körül mozog, a pőre Claudiát bemutató októberi szám azonban 50 ezerben kelt el.

Bevétel: 50 millió Ft, pluszbevétel: 25 millió Ft. Ennyi pénzt költöttek a magyarok erre a műnőre.

Nemrég (áprilisban) próbálkozott az Aranyág alapítvány is:

A hétvégén 16,5 millió forint gyűlt össze az Aranyág jubileumi műsorában. A két csatornán futó háromórás adások alatt folyamatosan érkeztek a felajánlások, és a tapasztalat szerint ezeknek a nagy része ténylegesen meg is szokott érkezni az Aranyághoz. Míg az m1-en közel száz színész és muzsikus szórakoztatta a közönséget, addig az m2-n a mai igényes hazai zene kapta a főszerepet, és mondott köszönetet a beteg gyerekeknek segítő felajánlóknak. 

Tehát Liptai szilikonjai több embert (és több pénzt!) mozgattak meg, mint egy jól szervezett jótékonysági akció.

Szomorú.


Címkék: magyarország pénz csöcsök

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr961544013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sátán meg a Jocó 2009.11.23. 09:04:39

jó, hát Szalainé végkielégítése vs. Vakok Szövetsége teljes évi költségvetése, és sorolhatnám...

Ez olyan, hogy a plebs a ki tudja miből készülő tót műtejet vásárol az Aldiban, mert azhúszfrinttalolcsóbb, de cigire mindig van pénz.

Kliókának kellene ezexerint jótékonysági vetkőzést csinálnia. :)

Zia1 2009.11.24. 05:53:12

Valóban szomorú. Inkább erre a beképzelt, szilikonbabára költik a pénzt, mintsem elesett gyerekeken segítsenek. Nem tudom mennyi az újság ára, de bármekkora összeg számít, és ne felejtsük sok kicsi sokra megy...
A másik oldalt nézve viszont úgy emlékszem Klaudia azt nyilatkozta a kislánya taníttatására kell a pénz............Nehogy szegény gyereknek a nagy múltú, kiváló pedagógusokkal rendelkező állami iskolák valamelyikébe kelljen járnia. Mert igaz, a magániskola nagyon sokba kerül, de talán elnézőbbek lesznek ha a kedves szülő sokat fizet..........

Liora · http://www.pallas70.hu/marketing-kepzes.php 2009.11.24. 11:35:30

Szomorú, de ehhez az is hozzátartozik, hogy a Liptai mellei körül akkora hírverést csapott az egész országos sajtó az indextől (velvet) kezdve a tv2-n át az rtl-ig mindenki, hogy napokig mindenhonnan ez folyt.

Meg ugye a célcsoport is más. Jótékonykodni általában azok szoktak, akik maguk is kevés pénzből élnek, de pár ezer forintot ki tudnak gazdálkodni azok számára, akik még náluk is rosszabb helyzetben vannak...

süti beállítások módosítása