Skip to content


Brainstorming 2010

Szerző: Slanger - 2009.12.27. 07:50

Bookmark and Share

Mikor közeledik az év vége, sokan készítenek számvetést az év történéseiről. Megpróbálják összegyűjteni a sikereket, a kudarcokat, aztán esetleg valami konzekvenciát levonni. Nos, mivel a visszamenőleges számvetésnek igazából nem sok értelmét látom, megpróbálhatnánk inkább a jövőbe tekinteni.

 
Mi lesz velünk jövőre?
 
Minden bizonnyal lesz itt nagy felfordulás 2010-ben is, hiszen a politikus - mint állatfaj -, a jövő évben is biztosan azon lesz, hogy ne könnyebb, de sokkal nehezebb legyen a csóró magyar élete. 2010 a választások éve, tehát lesz itt ígérgetés, és természetesen be nem tartott ígéretek sokasága. Sokan vagyunk, akik bíznak a szebb jövőben, de senki ne áltassa magát, minden pont ugyan olyan szar lesz, mint idén, vagy még ennél is szarabb. A munkanélküliek nem hogy kevesebben, de többen lesznek. A kenyér nem olcsóbb, hanem drágább lesz. A fizetésemelés elmarad, és kisebbséginek lenni valószínű, hogy jövőre is jobb lesz, mint elmenni dolgozni.

 

 
Biztosan 2010-ben is lesznek akik a bodzásából gazdagszanak meg, lesznek akik tejet öntögetnek a parlament előtt, és lesznek Hunvaldok, meg Kolompárok, akik rákapaszkodnak az állami csecsre, és addig szívják, amíg gyomorrontást nem kapnak. Aztán lesznek felvonulok. Melegek, gárdisták meg „nyilasbarbik”. És természetesen 2010-ben is sokszor fogjuk látni az árpádsávos zászlót. E mellett milliószor a pokolra fogjuk kívánni Gyurcsányt-Orbánt-Vonát, hiszen ők is csak a maguk pecsenyéjét akarják majd sütögetni. A hatalom meg ismét a mi vérünket szívja majd, úgyhogy ne aggódjon senki, minden marad a régiben.
 
 

 


Címkék: brainstorming

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr81617784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.12.27. 15:56:39

Ne legyél már ennyire optimista :D

daniferi 2009.12.27. 18:22:55

Szerintem a válság még csak most jön... de azért bízzunk benne, mégse így lesz :D

süti beállítások módosítása