Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


Szopás lesz? (Csak 18 éven felülieknek!)

Szerző: Droli - 2010.01.20. 13:10

Bookmark and Share

Nagy napra ébred Magyarország február 20-án, mivel egy huszonéves hölgy ezen a napon 100 férfit kíván kielégíteni orálisan. Nem én találtam ki, hanem az Index. Mondjuk nekem kétségeim vannak.

Nem is a hölggyel kapcsolatban - előlegezzük meg neki a bizalmat, hogy bírná -, hanem inkább azzal, hogy lesz-e elég jelentkező. Maga az 1000 forintos "beugró" nem olyan drága, hiszen a profik ennél jóval többért csinálják. Viszont képzeld el, hogy ott állsz - szó szerint -, negyvenötödikként a sorban, villognak a vakuk, vesz a kamera, előtted negyvennégy elégedett ügyfél, mögötted meg ötvenöt türelmetlen férfi, aki sürgetné a dolgot, hogy "gyerünkmá'". Így belegondolva nem ez az élvezetek csimborasszója. Mondjuk a többséget eleve a nyilvánosság is zavarja, és rendben, a pornósztárok is kamera előtt csinálják, de ott nekik fizetnek, nem ők.

Na meg ott a higiénia dolog. Azért a sokadik menet után már kérdéses, hová rakja "művésznőnk" az adagot. És hogy ki veszi szívesen, hogy akkor ő oda bele, sokadiknak. Másrészt meg fertőzésveszély is van bőven, nem is a H1N1-re gondolok elsősorban (habár az országos tisztifőorvos majd azt is belemagyarázza), hanem arra, hogy így is el lehet kapni betegségeket. Oké, hogy a leányzó kap részesedést a befolyó 100.000 forintból, de megéri ez a kockázat? De a férfiak is aggódhatnak, ha valamelyik jelentkező izéje gombát, herpeszvírust, vagy más hasonlóan csúnya betegséget hordoz.

Az már csak hab a tortán, hogy vajon mit szólhat a hölgy apukája-anyukája, hogy egyszem leányuk így kíván bekerülni a rekordok könyvébe, és nem mondjuk versírással...

Szóval érdekelne a véleményetek, szerintetek lesz-e ebből a kísérletből valami?

 


Címkék: szex

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr861687458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2010.01.20. 13:28:54

Szólok az engem képviselő országgyűlési nagyképűnek, hogy akkor engem ott is képviseljen. Az 1000 forintot hozzáírhatja a költségtérítéséhez. Felhatalmazom rá, hogy akár többször is sorbaállhat, mint Kovácsék benzináremelés ellőtt a benzinkútnál.
Remélem, elkapja a kankót, bár az is lehet, hogy a "fürdősapka" viselete kötelező lesz.

Vorg a Halhatatlan Báró 2010.01.20. 16:24:43

Megnézném, száz hapsi után hogy csukja be a száját :D

gcsabi 2010.01.21. 07:45:40

@Szakaly Gyorgy:
Mivel politikusaink nagy rutinnal rendelkeznek a választópolgárok szopatásában, biztosan nem okozna neki megoldhatatlan feladatot /már ha nem hölgy képviselőd van, mert az komoly technikai problémát okozna/

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2010.01.21. 11:27:17

ha az ősrégi, herkuleses viccre gondolok, akkor a hölgy biztosan leszbi... ;-)

anarcho78 2010.01.21. 13:56:55

mennyi ideig tarthat vajon? vagy elő kell készíteni magukat a férfiaknak? na nem jelentkezni szeretnék, csak kérdem:)

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.01.21. 14:26:50

@anarcho78: jó kérdés :-) számoljunk átlag öt perccel, na ne az aktusra, hanem a jövés-menésre, akkor eszerint kell rá 8 óra. A végén intubálni kell a csajt :-)

sinkovits · http://thinkdigital.blog.hu/ 2010.01.21. 16:47:40

Ultragáz! :S
A jövendőbelije milyen kikerekedett szemekkel fog nézni majd, ha elbüszkélkedik neki hősies tettével! Csóri srác!

süti beállítások módosítása