Skip to content


Orbán Viktor hazudik!

Szerző: Droli - 2010.01.29. 07:48

Bookmark and Share

Vagy legalábbis önmagának ellentmond.

Tavaly augusztusban, mikor a Debrecen bejutott a Bajnokok Ligájába, a TV2 kamerája előtt Orbán Viktor azt ígérte, hogy ha ő lesz a miniszterelnök, akkor stadiont fog építeni Debrecenben. Tiszta sor, volt nekünk már egy államalapító Szent Istvánunk, egy hídépítő Széchenyi Istvánunk, miért ne legyen egy stadionépítő Orbán Viktorunk? 

Erre mit olvasok csütörtökön? Orbán azt mondja, hogy egy fillért sem szabad a költségvetésből a profi fociba nyomni. Pontosabban: "A profi labdarúgásra nem szabad, az iskolai sportra, az utánpótlás-nevelésre viszont kell költségvetési pénzt költeni."

Most akkor kétségbeesetten kérdezem: mi lesz? Lesz-e stadion Debrecenben vagy sem? Jó, persze, meg lehet oldani a helyzetet például úgy, hogy felépítik a huszonezres stadiont a debreceni utánpótlásnak, esetleg arra, hogy valamelyik iskola használja, az meg hogy a Loki futballistái is ott játszanak hétvégén, hát, istenem, az csak a véletlen műve. Esetleg a szoci megoldást is választhatják, hogy egy Fidesz közeli cég kap vissza nem téritendő támogatást valami fejlesztésre, mert gazdaságélénkítünk, és mit ád isten, ez a Fidesz közeli cég egy stadiont épít Debrecenben (nem az állam) - ezt a megoldást azért nem favorizálom, mert láttunk mi már olyat, hogy hogyan kerül így egy 1 milliárdos dolog hárommilliárdba. Esetleg az is lehet, hogy nem a költségvetésből építik a stadiont, hanem Orbán Viktor saját pénzéből, közszolgálatra, ő hordja a maltert és keveri a betont - ez mondjuk újsághírnek sem lenne utolsó, és kétmillió ember várna türelmetlenül, hogy mikor csókolhatja meg Viktor félmeztelen napbarnította testét. Mindenesetre ha így lesz, lenne néhány javaslatom, hogy kiket kellene belekeverni a betonba.

Viccet félretéve: legközelebb Orbán Viktor gondolkodjon, mielőtt nagy lelkesedésében ígér valamit. De ez érvényes az összes politikusra (BKV jegyek, ugye...)


Címkék: kampány orbán loki

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr31710931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kevercs 2010.01.29. 09:05:33

Orbán mindíg a pillanatnyi helyzet szerint nyilatkozik. Ez az ember nem politikus, hanem elvtelen.....Ha felolvasnák neki., hogy már hányfélét mondott, lehet elhányná magát tőle...

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.29. 10:28:36

Még egy ilyen poszt és jön a Chuck Norris!!
A Viktor sosem hazudik, ezt Ő maga is megmondta.
De, ha mégis úgy tűnne,h hazudik az csak azért lehet mert Chuck Norris meg tréfálta és elhajlított a valóságot körülötte. Így őszinte szavai hamisan csengnek.

Vorg a Halhatatlan Báró 2010.01.29. 14:08:31

Mindegyik politikus ezt teszi, nem kell ezen leakadni. Mondjuk az a baj, hogy a kisember issza meg a levét. És a név -kisember- is elárulja, hol vagyunk mi hozzájuk képest :(

bioLarzen 2010.01.29. 20:51:40

Special a sport az egyetlen olyan terület, ahol még akár örülni is tudok a Fidesz győzelmének. Ha van olyan jó tulajdonság, amit nem lehet elvitatni Orbántól, az az, hogy szívügye a sport.
A többiről inkább ne beszéljünk sztem...

bio

freddyD 2010.01.30. 23:55:32

Az ország Viktora hazudik?

Sipirc a bunkerba, mert jön az apokalipszis

Veronikamama 2010.02.01. 08:52:26

Miért ne hazudna? Hiszen mindegyik hazudik, miért ő lenne kivétel?
A sport a szivügye? Ez nagyon szép dolog, de abból az ország nem él meg.
A győzelemért mindenre képes, csak arra nem, hogy igazat mondjon.

süti beállítások módosítása