Skip to content


A hét lúzere - Mádi László

Szerző: Droli - 2010.02.03. 13:14

Bookmark and Share

Az elmúlt hét lúzere Mádi László lett, miután valami értelmeset mondott, és ezért nem indulhat a Fidesz színeiben a választásokon. Gratulálunk!

 

Most nem is az ominózus mondat tartalmával szeretnék foglalkozni, azt már megtettem pár poszttal előbb. A lúzer díjat azért kapja Mádi, mert nem tudta a helyét a Fideszen belül. Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek: és bizony Mádi kisökör pozícióban volt.

 

Mert nem mintha ne mondtak volna a Fideszben ezelőtt olyan dolgokat, amelyeken elment egy teljes kampány... A legtipikusabb ilyen eset Kövér László 2002-es köteles beszéde, melyet sikerült az MSZP-nek olyan szinten megcsinálni, hogy azzal megnyerték a választást. Hol van ma Kövér? Orbán jobbkeze, többek között ő döntött arról, hogy ki indulhat idén egyéniben, még a „vizsgabizottságban” is benne volt. Ő Jupiter. De Orbán sem marad ki, ő szintén 2002-ben vetette fel a Budapest Minisztérium ötletét, melyre Kovács László helyből lecsapott, hogy Budapest ügyeiért a főpolgármester a felelős, talán vele kellene tárgyalni először. Hol van ma Orbán Viktor? Ő ma a Fidesz miniszterelnökjelöltje, ő is egy Jupiter. De említhetném még Mikolát (rajta 2006 ment el...). Ő is Jupiter. Mádi meg kisökör, hiába is mondott olyan dolgot, mellyel azért a többség egyetért.

 

Kár, hogy ez így működik a Fideszben.

 


Címkék: ahétlúzere

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr41723692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása