Skip to content


Választási álhírek

Szerző: Droli - 2010.02.17. 08:44

Bookmark and Share

Választási álhíreink következnek:

 

  • Álkopogtatócédula-gyűjtőket fogtak el álfideszesek az Álom utcában. Az álkopogtatócédulások álfideszesnek kiadva magukat gyűjtötték a kopogtatócédulákat az álszavazóktól. De mikor az álfideszesek észrevették őket, kaptak egy pár ütést az állukra.

  • Orbán Viktor tegnap egy nagygyűlésen bejelentette, hogy Lendvai Ildikó szép. Nyakó István, az MSZP szóvivője sajtótájékoztatóján tiltakozott a kijelentés ellen, és Orbán Viktor újabb hazugságaként jellemezte az esetet. Egyben kijelentette, hogy nem hagyja, hogy Orbán Viktor az utcára vigye Lendvai Ildikót.

  • Az MSZP gazdasági csoportja szerint Orbán Viktornak igaza van a nyugdíjasok ügyében. Szíjártó István, Fidesz szóvivője erre úgy reagált, hogy az MSZP hazudik, és nem engedhetjük meg, hogy posztkommunisták irányítsák az országot a XXI. században. Arra a riporteri kérdésre, hogy tudja-e egyáltalán mire reagál, a szóvivő kijelentette, hogy nem, de a fenti szöveget mindenre el tudja mondani.

  • Seres Mária megerősítette azon sajtóhíreket, hogy a két volt fideszes miniszterrel, Boros Imrével és Pálinkás Józseffel megalakítja az alkoholisták pártját. Az elemzők kihangsúlyozták, hogy annak ellenére, hogy a párt óriási támogatottsággal fog rendelkezni, kérdéses a parlamentbe jutás, mert nem biztos, hogy a „gyakorló” támogatók megtalálják, melyik négyzetbe kell tenni az ikszet.

 


Címkék: politika választás

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr51764053

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sic transit... 2010.02.17. 11:11:43

A várható nagy FIDESZ győzelem a felszínre hoz olyanokat is, akik már rég eltűntek a süllyesztőben.Például azt a "független újságírót", aki bár a leningrádi egyetemen végzett, moszkvai tudósító volt, és egy fél ország emlékszik még mindig arr...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2010.02.17. 09:50:35

Mivel érintett vagyok a Seres Mária-féle Civil Mozgalomban, csak második olvasatra esett le a tantusz: finom szójátékról van szó a vezetéknevek köznapi jelentését illetően, és nem rosszindulatról. Respect.
A szöveg elejéről meg egy részlet jutott eszembe Orbán Viktor képzeletbeli öszödi beszédéből, ami járványként terjed emailben:
...Hazugnak neveztem Antall Józsefet a Parlamentben, majd rá néhány évre Antall József méltó követőjének neveztem magam!...

süti beállítások módosítása