Skip to content


Politikai análszex

Szerző: Droli - 2010.03.04. 07:27

Bookmark and Share

Aki esetleg lemaradt volna róla: "Rogánné nem mer az ura előtt szarni". Ez fogad a tavasz első napján az Index címlapján. Azért ez már igen! Jó, elhiszem, a politikus is ember, neki is van alteste és olyanja, amivel olyanokat is szokott csinálni; és elfogadom, hogy a politikus nem egy szobor, ami legtöbbször csak válltól felfelé létezik, de az a nagy helyzet, hogy engem mégis jobban érdekelne az, ami felül van, és nem az, ami alul. Mert ami felül van, sokszor az is bűzlik, viszont az is tény, hogy ha valakit sokat mutogatnak alul, akkor nem látják, hogy bűzlik felül.

Rogánné nem mer az ura előtt szarni... azért Rogán Tóninak is lehetett volna annyi esze, hogy ilyenkor szépen elküldi az asszonyt kávét főzni, és megkéri a riportert, hogy ezt a részt majd vágják ki. Vagy a riporternek, hogy ezt a részt nem hagyja benne. Mert az egy dolog, hogy ma ez a bulvárműfaj virágkorát éli, és hogy Rogánné szarását többen olvassák, mint mondjuk Pintér András amúgy kiváló cikkét a háztartások tőzsdézési szokásairól, de könyörgöm, valahol szabjunk már határt! Ennyi erővel legközelebb a tehetségkutató abból fog állni, hogy ki tudja messzebbre hányni a reggeli sárgaborsófőzeléket. Lenne nézettsége, higyjétek el.

Rogánné nem mer az ura előtt szarni... most arra gondolok, mi lesz a következő. Kampány van, vazze, gyerünk, minden hír számít! Például: Torgyán József orgazmus előtti felszólalásokat tart! Morvai Krisztina csak hátulról szereti! Mesterházy Attila még a nagydolog közben is a nyugdíjasokra gondol! Orbán Viktor egyszer bepisilt a kispadon! Hajrá!

Arra kérném az Index tisztelt szerkesztőit, hogy találják meg az egyensúlyt az olvasott bulvár és a valóban közéleti tartalom között! A címlapot sokan olvassák - gyerekek is -, és ha már minket sikerült teljesen elhülyíteni, legalább őket próbáljuk megmenteni ettől! Én még mindig hiszek abban a világban, ahol egy Gregor Bernadettet nem csak az izéjéről ismerik meg, ahol egy Kocsis Zoltán hívnak meg a talk-showba Fekete Pákó helyett, és ahol egy Kiszel Tünde és Győzike ismertsége nem előzi meg a mindenkori magyar pénzügyminiszterét.

Tegyünk érte!

 


Címkék: index bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr631805759

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bulvármédia diszkrét bája 2010.03.05. 16:53:46

Bár azzal ma már mindenki tisztában van szerintem, hogy a bulvárújságok sajtómunkásainak szösszenetei nem mindig vannak beszélőviszonyban a valósággal (készült már úgy nem egy interjú, hogy az interjúalany is csak az újságból értesült róla, hogy nyilat...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

InformatívTeknős · http://fontosdolgok.blog.hu 2010.03.04. 07:51:46

A "vallomás" a műsor felvételén történt, a közönség és kamerák előtt

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2010.03.04. 11:45:25

@InformatívTeknős: Ki kellett volna vágni. Megtehette volna a szerkesztő, kérhette volna Rogán...

süti beállítások módosítása