Skip to content


Jobbik a címlapon...

Szerző: Droli - 2010.03.05. 07:10

Bookmark and Share

Nem tudom, megfigyeltétek-e, de mostanában az Index főoldala illetve a blog.hu tele van a Jobbikot nem éppen jó színben feltüntető bejegyzésekkel. Jelen pillanatban, mikor ezt írom (csütörtök dél), akkor is két bejegyzés foglalkozik a Jobbikkal, ahol az egyik valami orosz lobbinak tünteti fel őket, a másik meg azt ecseteli, hogy aki a Jobbikot választja, csalódni fog. Nos, én sem rajongom a Jobbikért - meglátásom szerint egy olyan párt, ami jól látja a problémákat, de rossz megoldásokat ad rá -, de erősen túlreprezentálják őket, negatív értelemben. A Jobbikot “fikázni” ma divat, és könnyen címlapra lehet vele kerülni.

A Jobbik ma egy parlamenten kívüli párt, amelyik a választásokon jó eséllyel bejut, és a második-harmadik helyen fog végezni. Lehet őket szeretni, nem szeretni, imádni, gyűlölni, de a média tárgyilagossága őket is megilletné ugyanúgy, mint ahogy megilleti a többi pártot, például az MSZP-t, Fideszt, MDF-et, vagy a nyúlfarknyi, erősen felülreprezentált LMP-t. Ez a tárgyilagosság azt jelentené, hogy helyükön kell őket kezelni, ismertetni kell a programjukat, és be kell mutatni minden nézőpontot velük kapcsolatban is. Persze, Magyarországon élünk, tudjuk, hogy a média éppen ezt a szerepet nem teljesíti, de akkor sem illik a Jobbikot ennyire negatív színben nyomatni éjjel-nappal (mégha meg is érdemlik sokszor), miközben a többi párt “ügyeiről” csak a néma csend...


Címkék: jobbik blogketrec

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr661808636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sátán meg a Jocó 2010.03.05. 09:02:59

nekem is feltűnt, de nekem jó kedvem lett, mert például az ilyesmik is mindennél jobban mutatják, mennyire félnek a Jobbiktól :)

Vorg a Halhatatlan Báró 2010.03.05. 09:17:14

Én olyan amatőr vagyok politikai szinten, hogy az már fáj. Nyakunkon a választás és ennyire tanácstalan még nem voltam, pedig jópárszor szavaztam már. A Jobbik eléggé támogatott, szerintem aki hisz bennük azokat a címlapos rágalmak (vagy nem azok) nem ingatják meg.
Én nem félek tőlük, nem félek igazából egyiktől sem, mert már nemigen remélem, hogy javul valamit is a helyzet. És sokaktól ezt hallom, reményvesztettek az emberek és ez egyik pártnak sem jön túl jól. Kíváncsi leszek, a végén hányan mennek el szavazni. Ezt be szokták jelenteni, ha jól emlékszem, ugye?

Horizont 2010.03.05. 10:29:16

A média persze megint úgy hülye ahogy van a politikával együtt. Annyira nem szagolnak bele az élet realitásába, annyira nem tudnak a valóságról semmit. Először is a Jobbik soha a büdös életben nem kapott volna ekkora teret ha NORMÁLIS, közel tisztességes politikát folytatnak az elmúlt 20 évben. Sokan várják a megváltást a Jobbiktól (csalódnak) sokan büntetni akarják a mostaniakat, sokan " dafke" már csak azért is a Jobbik mellé állnak. Na itt jön a képbe a média is. Ha ismernék úgy általában a magyar embert akkor tárgyilagosan adna híradást a Jobbikról (is) de mivel csak bántják őket, az emberek már csak azért is mellé állnak.A fiatalok különösképpen Jobbik hívők, mivel úgy gondolják még szűz párt nem adta el magát és majd ők megmutatják.Csak óvatosan azzal nagy csoda várással. Csak azért hogy kisebb legyen a csalódás is. Lehet ha fiatal lennék én is így lennék, de idősebben az ember (majdnem) tudja mi a való élet (Magyarországon)!!

reKorrekt 2010.03.06. 14:53:37

A Jobbik programja Vona Gábor előadásában (budaörsi lakossági fórum - több részes):
szarvasgomás-pirított tökmagos mangalicazsírral.

reKorrekt 2010.03.06. 14:54:12

@reKorrekt: b+, nincs szerencsém ezzel a vágólappal mostanság :D
Na szóval: www.youtube.com/watch?v=ljIf7jRZMGg

süti beállítások módosítása