Skip to content


Választási álhíreink

Szerző: Droli - 2010.04.01. 07:28

Bookmark and Share

A Fidesz bejelentette, hogy a választási kampány hajrájában - okulva az előző kampány sikertelenségéből - ezúttal az embereket érdeklő témákkal, kérdéseivel fognak foglalkozni. Ezért már el is készültek az új plakátok a következő feliratokkal: "De jó segge van a Mónikának", "Vajon Győzikének megvan-e a 100%?" illetve "Melyik pornókirálynő nyeri a következő Megasztárt?". Az MSZP cáfolta a fenti témákat, és kijelentették, hogy Lendvai Ildikó segge a legjobb.

A Jobbik üdvözlőlapot küld azon szavazóinak, aki nem homokos, nem leszbi, nem rakott művirslit a nadrágjába, nem fényképezkedett "más" emberekkel, nem beszélt hülyeségeket részegen, nem hiperbe jár vásárolni és egyik korrupt pártnak sem volt még tagja. A Népszabadság persze rögtön elkezdte feszegetni, honnan volt a Jobbiknak erre pénze, de gyorsan leálltak a témával, mikor kiderült, hogy annak a két üdvözlőkártya elküldésének a költségeit bőven fedezték Vona Gábor Cora Bizalomkártyáján található pontok.

Az MDF cáfolta, hogy az eddig bevallott 100.000 Ft-os kampányköltségük valójában egy Canon IS16-os fénymásoló, valamint két csomag "Trixi" márkanevű toll költsége lett volna.

"Az LMP prominens személyiségei semmilyen kapcsolatban nem állnak az SZDSZ-szel, nem voltak az SZDSZ politikusai, nem vallottak liberális nézeteket illetve semmilyen más formában nem érintkeztek az SZDSZ-szel, ezáltal hibás az a feltevés, hogy a Lehet Más a Politika valójában a Lehet Más az SZDSZ fedőneve" -jelentette ki a párt szóvivője, Pető Iván.

A Budapest Aréna igazgatósága elnézést kért az Ákos rajongóktól, amiért az április elsejére meghirdetett "Ákos megakoncert" helyett Mesterházy Attilát kellett hallgatniuk. Egyúttal kiemelték, hogy ők azért hitték Ákosnak a politikust, mert elfelejtett megborotválkozni.


Címkék: választás vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr21884759

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Példátlan társadalmi szerződést kötöttek választóikkal a Civil Mozgalom és a Jobbik képviselőjelöltjei! 2010.04.02. 01:30:05

Avagy - akik Történelmet írtak function iwiwshare_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://iwiw.hu/pages/share/share.jsp?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'iwiwshare','toolbar=0,status=0,location=1, width=65...

Trackback: Április 1., a fordulat napja 2010.04.01. 11:35:58

 Virág Árpád részére   Kedves Árpád!   Írtad, hogy kevés jó hírrel szolgálok neked, szóval most akkor igazából jön egy jó hír. Ma bent voltam a Jobbik elnökénél Vona Gábornál, aki ígéretet tett arra, hogy a választások után megváltoz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2010.04.02. 20:54:29

"A Népszabadság persze rögtön elkezdte feszegetni, honnan volt a Jobbiknak erre pénze, de gyorsan leálltak a témával, mikor kiderült, hogy annak a két üdvözlőkártya elküldésének a költségeit bőven fedezték Vona Gábor Cora Bizalomkártyáján található pontok."
Háháhá :D

süti beállítások módosítása