Skip to content


Hagyjátok békében nyugodni Daróczit!

Szerző: Droli - 2010.04.07. 07:08

Bookmark and Share

A bulvár megkapta a heti témáját Daróczi Dávid halálával, és természetesen már ezen csámcsog a teljes hazai bulvársajtó, meg a teljes celebvilág. Valami félelmetes, hogy sokan hogyan kívánják kihasználni ezt az 5 perc reflektorfényt, ami most éppen ide világít, és hogy megy a tolongás, hogy abból a fényből minél több jusson az adott celebre. Terry Black például kijelentette, hogy Daróczi nem lett öngyilkos – be is került vele a sajtóba, hurrá, 5 percig megint eszünkbe juttatták, ki is az a Terry Black (tényleg, ki az a Terry Black?). Liptainak háborog a lelke, de azért még elmegy a Mokkába, hogy ott először és utoljára nyilatkozzon az ügyről. Mondjuk ő mondott érdekes dolgokat, például volt szó arról, hogy őt egy hete eljegyezték, nem sokkal később meg már arról volt szó, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek – egy eljegyzés szerintem nem éppen hullámvölgy, de ez most mindegy. Persze részvétet nyilvánított a „sztárvilág” színe-java (Csonka Andrástól Hajdú Péterig), természetesen közösségi portálokon, hogy mindenki olvashassa, hogy mennyire közel állt hozzá Daróczi – ha legalább tényleg így volt, akkor ezt tegyék meg személyesen vagy táviratban, de utána ne verje a mellét, hogy „igen, ő, igen!”. Daróczi családja nincs ennyire előtérben, de ők biztos nem olyan érdekesek.

 

Már előre félek a temetéstől. Gondolom kint lesz a teljes bulvársajtó, ahogy illik, valamint az összes celeb; tök mindegy, ismerte-e Daróczit vagy sem, de hát ha ott a sajtó, neki is ott kell lenni. Ja, és mind barátként fogja ismerni a volt kormányszóvivőt – nekem erről csak az jut eszembe, hogyha ennyi igaz barátja lett volna Daróczinak, lehet, hogy átsegítik a nehézségeken, és nem lett volna öngyilkos. Azon sem csodálkoznék, ha a temetés után adnának egy kis partyt, ahol együtt mosolyoghatna Debreczeni Zita, Hajdú Péter és Terry Black a kamerákba. Remek fotók lesznek a másnapi Blikkben! A bulvár valójában örül Daróczi halálának – hurrá, van téma! -, és megszólaltatnak mindenféle celebet, akik persze örülnek a reflektorfénynek.

 

Na és akkor most álljon meg a menet! Kedves bulvársajtó és celebek! Hagyjátok szegény Daróczit békében nyugodni, hagyjátok meg a gyászt azoknak, akik valóban ismerték és szerették, ne csámcsogjatok a halálán! Ne akarjátok kihasználni ezt az öt perc reflektorfényt! Hagyjátok békében nyugodni Daróczi Dávidot!

 


Címkék: bulvár napi fos

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr631898634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sátán meg a Jocó 2010.04.07. 08:18:22

Igen, szerintem is fontos, hogy emlékezzünk reá: kuruc.info/r/35/22365/

süti beállítások módosítása