Skip to content


Választási (ál)híreink 3. rész

Szerző: Droli - 2010.04.15. 07:43

Bookmark and Share

MDF: Dávid Ibolya pártelnök lemondása után Herényi Károly jelezte, hogy ő továbbra sem mond le Dávid Ibolyáról.

MSZP: Lendvai Ildikó az aznapi negyedik sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy a Fidesz kétharmadát úgy lehetne kikerülni, ha a Jobbik visszalépne az LMP javára, az LMP az MSZP javára, az MDF az SZDSZ javára, az ÖCO a VACO javára, valamint Bokros Lajos táncolna még egy szambát meg egy rumbát.

Jobbik: Vona Gábor erre a felvetésre úgy reagált, hogy támogatja az ötletet, ezért felszólította azon Jobbikra szavazó romákat, akiknek zsidó a vallásuk, hogy a következő fordulóban támogassák az LMP képviselőjelöltjét.

MSZP: Lendvai Ildikó aznapi hetedik sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy ma még négy sajtótájékoztatót tart; a következőt Orbán Viktor sajtótájékoztatója után, "miről beszél Orbán Viktor?" címmel, illetve ha ez a sajtótájékoztató elmaradna, akkor "Mit hallgat el Orbán Viktor?" címmel.

LMP: A választás utáni ünneplés a jelek szerint túl jól sikerült a pártnál, ugyanis a választmányi tagok véletlenül megváltoztatták a párt nevét Lehet más a pálinkára...

MSZP: Lendvai Ildikó aznapi kilencedik sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a Fidesz kétharmadát úgy lehetne megakadályozni, ha a Fideszes képviselőjelöltek visszalépnének. És különben is, Kubatov.

Fidesz: Kövér László kijelentette, hogy jó lenne, ha Lendvai Ildikó is ugyanúgy 99%-os feldolgozottságon állna, mint a szavazatok számlálása.


Címkék: választás

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr421920397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifrance 2010.04.15. 08:36:54

Jahajj... nekem a jobbikos ill. a fideszes tetszett a legjobban...

Horizont 2010.04.15. 08:56:09

"Fidesz kétharmadát úgy lehetne megakadályozni, ha a Fideszes képviselőjelöltek visszalépnének."
Ez csúcs:)))
Droli gratulálok, nagyon jó, mindig jól jön egy kis humor:)

süti beállítások módosítása