Skip to content


Plátói kamatláb

Szerző: mememellen - 2010.06.22. 14:00

Bookmark and Share

Az ebédi utáni ejtőzés mellé egy pozitív banki történetet mesélek el, mely szerencsére még ma is tart. Előre elnézést a reklámért, de higgyék el, megéri elolvasni, hisz a bankárhölgy mindenért kárpótol!

Még valamikor 2006-ban történt, hogy betévedtem a helyi MKB fiókba, mert bankszámlát szerettem volna nyitni, hogy legyen mire felvenni a Google Ads-ból összekapart száz dolláromat.
 
A fénymásolatnak ható csekk láttán gyanakvóan néztek rám az összebújt, susmorgó ügyintézők, de egy hamiskásan kékeszöld szemű a pártfogásába vett, miszerint ő majd mindent segít elintézni. Így is történt. Lett bankszámlám, sőt a Google is utalta nekem, ami járt.
 
Teltek az évek az ilyen-olyan családi alkalmakkor kapott pénzem mindig betettem, lekötöttem, így mára –koromhoz képest- szép summával rendelkezem. A 3/6/12 hónapos fordulók alkalmával mindig becsoszogtam a bankba, s személyesen intéztem a következő időszaki spórolást. Persze, mondanom sem kell, mindig az előbb említett szép szemű hölgyet kerestem, s szerencsére találtam is. Az ügyintézések után gyakorta fellobant bennem a láng, hogy ugyan, keressük már meg IWIW-en és fűzzük meg, hogy tegye szét csodás kamatlábát, ha más nem egy éjszakára nekem.
 
Ahogy a jegybanki alapkamat növekedéséből, úgy ebből sem lett/lesz semmi, ugyanis mostanság örülök, hogy ha 7-8%-ra le tudom kötni a pénzecském. Jól lehet, ez sem nem a bank, sem nem a bankár hibája.
 
Azt viszont örömmel konstatálom, hogy mindig korrekt tájékoztatást, barátságos hangnemet kaptam, a kérdéseimre érhetően válaszoltak, igyekeztek a számomra lehető legjobb ajánlatot megtalálni, így mindenkinek bátran ajánlom az MKB-t.

Címkék: iwiw szép bank mkb

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtad.blog.hu/api/trackback/id/tr772087574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Divi 2010.06.22. 16:45:10

+1 szavazat. Én is náluk vagyok és eddig nem csalódtam semmiben.

mememellen 2010.06.22. 18:28:22

Örülök, hogy másoknak is bejön! :)

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.06.22. 18:42:18

Hát ez egy tök jó írás! Kár, hogy én ilyen nem tudok írni, mert a párom is sokszor olvassa a blogot. Még a végén lebuknék. :)
Amúgy a bankos csajok sokszor tényleg bejövősek.

mememellen 2010.06.22. 20:48:06

Nekem tud róla párom, mindig megkapom, hogy megint mész a bankos ribanchoz mi? :D

süti beállítások módosítása